19:56
Ofertă FLY ONE promotie de - 40% reducere la bilete!

Toamna aceasta este mai colorată, pentru că la noi găsești prețuri speciale la destinațiile dorite. FLY ONE pune în vânzare bilete cu o reducere de 40%, pentru zborurile spre/din Verona și Tel Aviv.

Selectează biletul dorit, iar în zilele de joi și duminică te ducem spre/din Verona, unde vei avea parte de o vacanță romantică și de un zbor la super preț.

Dacă destinația Tel Aviv - Chișinău - Tel Aviv este în lista ta de așteptare, atunci acum e momentul să economisești banii.

Toamna numărăm banii economisiți și emoțiile pe care le vei avea în aceste două orașe speciale.

Condițiile promoției:

- Destinații: Verona și Tel Aviv;

- Perioada călătoriei: 01 noiembrie 2021- 15 decembrie 2021;

- Reducerea se aplică doar la prețul biletului;

- Serviciile adiționale și taxa de administrare nu sunt incluse în promoție;

- Reducerea se aplică doar pentru rezervările efectuate pe pagina web flyone.eu.

Fii pe fază, nu te gândi prea mult, ai putea pierde locurile disponibile!

Despre FLY ONE

FLY ONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Mai nou, FLY ONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

FLY ONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

FLY ONE operează zboruri către 18 destinații, 11 curse regulate și 7 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum, Tivat, Hurghada, Marsa Alam.

Categorie: OFERTE FLY ONE | Vizualizări: 186 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar