+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

19:54
FLY ONE - Blue Weekendul taie preturile in jumatate!

Prețurile accesibile devin în acest weekend și mai mici! Doar în perioada 26-28 noiembrie 2021 poți cumpăra bilete spre orice destinație, achitând doar jumătate de preț. Este cea mai bună șansă de a economisi banii, pentru că am inclus în promoție toate cursele din/spre Chișinău și din/spre Erevan, operate de FLY ONE.

Vestea bună este că perioada călătoriei poate fi până la data de 26 martie 2022, în limita locurilor disponibile.

Accesează pagina web www.flyone.eu și alege cele mai bune destinații pentru tine și cei dragi. Acum ai posibilitatea să vezi locuri noi, să descoperi orașele în splendoarea lor de iarnă sau de primăvară.

Condițiile promoției:

- Destinații: toate destinațiile FLY ONE;

- Perioada promoției: 26-28 noiembrie 2021;

- Perioada călătoriei: 26 noiembrie 2021- 26 martie 2022;

- Reducerea se aplică doar la prețul biletului;

- Serviciile adiționale și taxa de administrare nu sunt incluse în promoție;

- Reducerea se aplică doar pentru rezervările efectuate pe pagina web flyone.eu.

Așa reducere poți prinde doar acum, iar locurile sunt limitate, grăbește-te!

Despre FLY ONE

Compania FLY ONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Mai nou, FLY ONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

FLY ONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

FLY ONE operează zboruri către 19 destinații, 11 curse regulate și 8 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Istanbul, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum, Tivat, Hurghada, Marsa Alam, Zanzibar.

Categorie: OFERTE FLY ONE | Vizualizări: 565 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar