+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

RUTĂ NOUĂ: HISKY VA OPERA ZBORURI REGULATE DIN CHIȘINĂU SPRE HAMBURG (GERMANIA) DIN 26 MAI 2024
02.03.2024, 19:24

HISKY continuă să își consolideze prezența pe aeroportul din CHIȘINĂU. Începând cu luna mai, compania aeriană va începe operarea celei de-a 13-a rute directe, cu plecare din capitala MOLDOVEI. Cea mai nouă destinație pe care operatorul o introduce în orarul rutelor sale regulate este HAMBURG. Acesta devine al treilea oraș din GERMANIA către care moldovenii pot călători direct, după DUSSELDORF și FRANKFURT.

Primul zbor este programat să aibă loc pe 26 MAI 2024, iar biletele sunt deja disponibile pentru rezervări, pe site-ul companiei www.hisky.aero, conform programului stabilit, cursa va fi operată cu două frecvențe pe săptămână, cu plecare din CHIȘINĂU către HAMBURG și retur, în fiecare zi de MIERCURI și DUMINICĂ, iar prețul unei călătorii pornește de la 46 euro pe segment.

Zborurile vor fi operate cu aeronave din familia AIRBUS de (Y144, Y180 și Y220 de locuri), în fiecare zi de MIERCURI și DUMINICĂ conform orarului de mai jos:

H4 407 CHIȘINĂU (RMO) 20:10 – HAMBURG (HAM) 21:40 / AIRBUS / MIERCURI
H4 408 HAMBURG (HAM) 22:30 – CHIȘINĂU (RMO) 01:40 / AIRBUS / JOI

H4 407 CHIȘINĂU (RMO) 06:00 – HAMBURG (HAM) 07:30 / AIRBUS / DUMINICĂ
H4 408 HAMBURG (HAM) 08:20 – CHIȘINĂU (RMO) 11:30 / AIRBUS / DUMINICĂ

HAMBURG este al doilea oraș ca număr de locuitori din GERMANIA, după capitală, cel mai mare port și unul dintre principalele centre economice. Datorită amplasării aproape de granița nordică, aeroportul orașului este un important punct de conexiune atât pentru zboruri către destinații îndepărtate, cât și pentru legături rutiere sau feroviare cu întreaga regiune nordică a țării sau chiar cu DANEMARCA sau SUEDIA. Astfel, cu un zbor către HAMBURG, moldovenii pot ajunge ușor și în orașe precum BREMEN, ROSTOCK sau HANOVRA

GERMANIA este una dintre țările cu o puternică comunitate de moldoveni și, în același timp, o destinație de business extrem de accesată. FRANKFURT s-a numărat printre primele noastre rute operate, ulterior am reușit să adăugăm și DUSSELDORF, iar acum vom ajunge până la limita nordică, la HAMBURG. Cu aceste trei aeroporturi, care oferă legături rutiere rapide cu orașele din apropiere, reușim să acoperim o bună parte din țară și, cred eu, să răspundem nevoilor unei părți importante a pasagerilor noștri. Lansăm această rută exact înaintea sezonului de vară, astfel încât să putem oferi o alternativă rapidă și accesibilă tuturor celor care plănuiesc să viziteze GERMANIA ori să se întoarcă acasă pentru vacanță.”, a declarat Iulian Scorpan, director general HISKY.

Durata unei călătorii directe între CHIȘINĂU și HAMBURG este de 2 ore și 55 de minute, iar zborurile vor fi operate cu una dintre aeronavele din familia AIRBUS, pe care HISKY le are în flotă. Odată cu lansarea noii rute, compania aeriană ajunge la un număr de 17 destinații operate direct și cu conexiune, de pe aeroportul din REPUBLICA MOLDOVA. HISKY oferă zboruri directe către București, Dublin, Frankfurt, Dusseldorf, Paris, Milano, Roma, Bologna, Veneția, Tel Aviv, Londra, Istanbul și Hamburg. Cu conexiune la București, pasagerii din Chișinău pot călători la New York, Barcelona, Bruxelles și Bordeaux.

Categorie: ZBORURI NOI | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 65 | Descărcări: 0 | Evaluare: 0.0/0


Total comentarii : 0
avatar