NEW ROUTE: Chisinau – Bodrum cu FLY ONE incepand din 24 mai 2018
17.05.2018, 22:22

Operatorul low-cost din Moldova FLY ONE lansează o nouă rută charter cu plecare din Chisinau in sezonul de vara 2018. Din 24 mai, FLY ONE va zbura o data pe săptămână către Bodrum, Turcia.

Zborurile vor fi operate cu Airbus A320 ( Y 180 de locuri) în fiecare zi de vineri conform orarului de mai jos. Durata zborurilor va fi de aproximativ 2 ore. 

5F 319  Chisinau (KIV) 00:50 – Bodrum (BJV) 02:50 / A320 / vineri
5F 320 Bodrum (BJV) 03:50 – Chisinau (KIV) 05:50 / A320 / vineri

11 lucruri de neratat în Bodrum, Turcia

Da, Bodrum are și resorturi all-inclusive în care poți să mănânci și să bei până uiți de tine. Dar înseamnă mult mai mult de atât. Vechiul oraș grecesc Halikarnas are multe de oferit și în afara hotelurilor luxoase de 5 stele. Dacă preferi o vacanță activă și ești circumspect în privința destinațiilor din Turcia, iată câte poți face în stațiunea de la Marea Egee:

Bodrum te va fermeca cu clădirile albe în stil mediteranean, cu flori colorate atârnate la ferestre. Edilii orașului admit doar clădiri cu maximum 2 etaje, pe criterii de uniformitate arhitectonică.

Contrastul dintre casele albe și marea albastră creează un spectacol tare frumos. Plimbă-te pe străduțele întortocheate și admiră arhitectura locală, dar evită orele prânzului, pentru că riști să faci insolație!

1. Bucură-te de albul pitoresc al clădirilor

2. Alege un hotel cu servicii bune și priveliști frumoase

3. Optează pentru o mică incursiune în Antichitate

4. Urcă până la morile de vânt de pe deal pentru o priveliște superbă asupra golfului

5. Plimbă-te cu taxi-ul acvatic

6. Du-te la shopping în orașul vechi și plimbă-te prin port

7. Bucură-te de o zi de leneveală pe mare

8. Pune-ți fața de petrecere și ia cu asalt cluburile din Bodrum

10. Plimbă-te cu cămila pe plaja din Gumbet

11. Pleacă într-o excursie de-o zi în Grecia

Concluzia? Bodrum este mai mult decât o destinație tipică all-inclusive. Este potrivită și pentru cei care vor să își încarce bateriile într-un resort luxos după un an plin de muncă, dar și pentru cei mai activi, care nu pot sta locului sau nu sunt chiar fani ai lenevitului la plajă. Este destinația perfectă pentru iubitorii de istorie, dar și pentru petrecăreți. Pe scurt, Bodrum le cam are pe toate.

Categorie: ZBORURI NOI | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 1105 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar