NEW ROUTE: Chişinău – Valencia cu FLY ONE din 06 Iunie 2017
09.11.2016, 02:01

FLY ONE isi extinde prezenta pe Chişinău International Airport, Moldova prin deschiderea rutei cu nr. 2 catre Spania anume catre Valencia.

Noul zbor se va opera cu doua frecvente saptamanale in zilele de marti, sambata decolarea şi miercuri, duminica atrerizarea din 06 iunie 2017. FLY ONE si-a inceput operarea pe Aeroportul Chişinău in data de 23 mai 2016, prin deschiderea rutelor catre Dublin, Lisabona, Moscova (DME), Parma, Verona şi Voronezh precum si curse charter spre: Antalya, Heraklion şi Rhodos.

5F 515 Chişinău – Valencia 21:45 – 00:15+1 / A320 / marti şi sambata
5F 516 Valencia – Chişinău 01:15+1 – 05:35+1 / A320 / miercuri şi duminică

Pasagerii FLY ONE vor putea calatori in conditii optime pe noua ruta Chişinău – Valencia la bordul aeronavelor Airbus A320 ale companiei, beneficiind de siguranta, confort sporit si tarife incepand de la 85 euro (pret pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate)Zborurile vor fi operate cu o aeronavă de tip Airbus A320, biletele pot fi deja procurate pe site-ul companiei: www.flyone.md, la oficiile proprii de vânzări FLY ONE, precum şi la agenţiile autorizate din Republica Moldova şi de peste hotare.

Astfel, cu doar 85 de euro, vei putea vizita renumitul și, unicul în felul său, City of Arts and Science, un  simbol al modernizării culturii și știintelor. Complexul include 6 clădiri cu forme deosebite, fiecare fiind dedicată unui alt domeniu artistic, știintific sau cultural, printre care și renumitul Oceanograf.

O altă atracție turistică este Parcul Guliver, un loc de joacă în forma corpului uriașului Gulliver – acolo cei mici se vor bucura de o mulțime de topogane și alte distractii.

Cei atrași de istorie se vor lăsa cuceriți de arhitectura Catedralei Valencia, construită în sec. 13, sau de Turnurile Serranos, construite la sfârşitul secolului al 14-lea ca o intrare principală în oraș. O atenție deosebită merită și Tunurile Quart din centrul orașului, construite în secolul al 15-lea în stilul arhitectural gotic târziu.

Valencia este renumită și prin plajele sale, renumitele Malvarrosa, Cabanal-Arenas, Pinedo, El Saler, La Devesa sau plaja Recati. Și nu în ultimul rând, Valencia reprezintă un centru gastronomic renumit. Se vorbește că bucătăria valenciană este printre cele mai sănătoase din Europa. Carnea, peștele și fructele de mare sunt preparate cu o deosebită grijă și artă.

 

Categorie: ZBORURI NOI | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 591 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar