Chișinău – Sankt Petersburg cu FLY ONE, relansarea rutei din 6 iulie 2020
30.12.2019, 00:22

Compania aeriană FLY ONE anunță că începînd cu data de 6 iulie 2020 relansează zborul pe destinația Chișinău – Sankt Petersburg și retur care va facilita deplasarea tuturor celor care au necesitatea de a călători spre/din Rusia.

Această destinație împreună cu cele existente vor aduce noi oportunităţi de călătorie pe plan internaţional, la tarife avantajoase pentru pasagerii care aleg să zboare cu FLY ONE. 

Cursa Chișinău – Sankt Petersburg va fi operată cu o frecvență de două ori pe săptămînă cu o aeronave din familia Airbus, conform următorului orar:

5F 115 Chișinău 21:00 – Sankt Petersburg 23:10 / A319, A320 / Luni și vineri

5F 116 Sankt Petersburg 00:10+1 – Chișinău 2:30+1 / A319, A320 / Marți și Sămbătă

Prețurile pe aceasta cursă încep de la 44 euro pentru biletele într-o direcție cu toate taxele incluse. Astfel, veți putea ajunge rapid, confortabil și la cele mai mici prețuri în orașul Sankt Petersburg, pentru a savura locuri deosebite în “Capitala Nordică” a Rusiei.

Biletele avia Chișinău - Sankt Petersburg pot fi procurate pe site-ul companiei www.flyone.eu sau la oficiile proprii de vânzări FLY ONE, dar și la agențiile autorizate locale și de peste hotare. De asemenea, hotele, cât și pachete Zbor+Hotel pot fi rezervate pe pagina www.holidays.flyone.eu.

Mircea Maleca, Director General FLY ONE, salută noua lansare: “Suntem încântați să vă anunțăm despre noua mult așteptată cursă, Chișinău – Sankt Petersburg, și să oferim noi oportunități pentru pasageri, de a zbura într-o direcție de la prețul de 44 Euro. Tarifele mici vor crea o mulțime de posibilități de a vizita una dintre cele mai frumoase orașe din Rusia, precum și de a stimula în continuare turismul prin cele mai solicitate destinații. Echipa FLY ONE vă așteaptă cu căldură la bordul oricăreia dintre cele 14 destinații.”

FLY ONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, și deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Toate serviciile suplimentare oferite de către FLY ONE fac parte din planul strategic al companiei de îmbunătățire a experienței pasagerilor.

Amintim că FLY ONE în prezent operează zboruri către 14 destinații, 10 curse regulate și 4 curse charter: Frankfurt (Incepe 6 aprilie 2020), Tel Aviv (Incepe 9 aprilie 2020), Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

Categorie: RELANSARE ZBORURI | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 421 | Descărcări: 0 | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar