RUTĂ NOUĂ HISKY - va opera zboruri regulate din CHIȘINĂU spre LONDRA (STANSTED) din 23 IULIE 2023
23.06.2023, 11:08

Compania aeriană HISKY va zbura din 23 IULIE 2023 pe ruta CHIȘINĂU - LONDRA (STANSTED). Potrivit datelor din sistemul de rezervări, HISKY va zbura cu o frecventă de trei zboruri pe săptămână.

Zborurile vor fi operate cu aeronave din familia AIRBUS în fiecare zi de MARȚI, JOI și DUMINICĂ conform orarului de mai jos, orele locale durata zborului 3 ore 25 minute:

H7 411 CHIȘINĂU (KIV) 07:15 – LONDRA (STN) 08:40 / AIRBUS / MARȚI
H7 412 LONDRA (STN) 09:40 – CHIȘINĂU (KIV) 15:00 / AIRBUS / MARȚI

H7 411 CHIȘINĂU (KIV) 19:30 – LONDRA (STN) 20:55 / AIRBUS / JOI, DUMINICĂ
H7 412 LONDRA (STN) 21:55 – CHIȘINĂU (KIV) 03:15 / AIRBUS / VINERI, LUNI

Destinația prestigioasă căutată de studenți inteligenți, explorată cu entuziasm de adepții casei regale și apreciată de cei care au emigrat în căutarea visului lor, este acum disponibilă și pe lista companiei HiSky. Suntem în deplină convingere că aeronavele noastre vor fi gazde ale emoțiilor celor care se îndreaptă spre un nou început, ale celor care se reunesc cu familiile lor după o lungă perioadă de despărțire sau ale celor care își propun să se plimbe prin împrejurimile magnifice ale Palatului Buckingham.

Albinuțele HiSky oferă posibilitatea de a călători în Regatul Unit fără escală, direct din Chișinău, facilitând astfel legăturile între cele două destinații. În doar câteva ore, pasagerii noștri vor ateriza pe London Stansted Airport, inclus în top 4 cele mai importante aeroporturi din Marea Britanie.

”Un alt avantaj major al acestei curse este aeroportul de destinație - London Stansted Airport. Situat în apropierea Londrei, aeroportul oferă pasagerilor posibilitatea de a ajunge rapid și ușor în capitala britanică și în alte destinații din Regatul Unit. Astfel, cei care aleg HiSky, pot explora și beneficia de numeroasele atracții turistice, culturale și de afaceri pe care le oferă Londra și Marea Britanie în ansamblu.” afirmă directorul general HiSky, Iulian Scorpan.

Pentru rezervări și informații suplimentare despre zborurile Chișinău - Londra operate de Hisky, accesați www.hisky.aero

HiSky operează din Republica Moldova zboruri internaționale directe către opt destinații externe, Milano, Paris, Dublin, Frankfurt, Tel Aviv, Veneția, Bologna și Londra. Compania are în operare o flotă compusă din șapte aeronave, două dintre care sunt Airbus A321NeoLR care au indicat anul de producere 2023 și au fost botezate cu numele “WOW” și “WIN”. Restul aeronavelor de asemenea sunt din familia Airbus, A320 și A319. Astfel, vârsta medie a celor 7 aeronave HiSky este de doar 7 ani, ceea ce plasează compania în categoria operatorilor aerieni cu cea mai tânără flotă din Europa.

De la începutul anului 2021, compania aeriană a transportat în siguranță peste 1 milion de pasageri.

Categorie: RELANSARE ZBORURI | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 101 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar