17:28
Doua piese bagaj gratuit pentru destinatia Chisinau-Moscova de la AIR MOLDOVA

Compania aeriană Air Moldova oferă pasagerilor care călătoresc pe destinaţia Chişinău-Moscova ( ambele aeroporturi Domodedovo,Sheremetyevo) o facilitate de transport a bagajelor de cală. Astfel, începînd cu 1 septembrie 2015 toţi pasagerii vor putea transporta gratuit două piese de bagaj, a cîte 23 kg fiecare.

O piesă standard de bagaj are o greutate de cel mult 23 de kilograme, iar suma maximă admisă a dimensiunilor acesteia (înălţime + lăţime + lungime) este de 158 de centimetri.

La bagajul transportat în cală se adaugă un bagaj de mînă cu greutatea de cel mult 8 kg care poate fi transportat în cabină.

Serviciile companiei Air Moldova sunt complementare nevoilor pasagerilor noştri şi de aceea mizăm atât pe siguranţă, cât şi pe confort. Luînd în considerare schimbările rapide care au loc în piaţa traficului aerian internaţional, Air Moldova şi-a menţinut strategia comercială în funcţie de nevoile pasagerilor în particular şi de cererea de pe piaţă, în general.

Pentru mai multe informaţii, pasagerii sunt rugaţi să contacteze serviciul Call Center Air Moldova la numărul +373 22 830 830.

Reţineţi!
Nu este recomandat să transportaţi obiecte valoroase în bagajul de cală. Laptopurile,banii, documentele, echipamentele foto, bijuteriile, e bine să fie transportate în bagajul de mînă.

Vizualizări: 435 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar