+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

13:37
Compania aeriană AIR MOLDOVA – 23 ani de la fondare

12 ianuarie 2016 – ziua în care compania Air Moldova, marchează 23 de ani de activitate, dezvoltîndu-se, în toţi aceşti ani, progresiv, pe o linie dinamică şi creativă. La împlinirea a 23 de ani de la înfiinţare, în această zi, la 12 ianuarie 2016, toţi cumpărătorii care vor procura bilete la casele agenţiilor Air Moldova de pe bd. Negruzzi 10, Gara Feroviară şi din incinta Aeroportului International Chişinău, precum şi online pe www.airmoldova.md vor beneficia de 23% reducere din tariful unui bilet pe toate destinaţiile directe, operate de Air Moldova.

Pentru procurarea biletelor online cu reducere, fiecare cumpărător va trebui să introducă în cîmpul e-Vouchercodul: 23ani.

Reducerea de 23% nu se va aplica pentru copiii cu vîrsta de pînă la 12 ani, întrucît costul biletului deja conţine o reducere de preţ. Pasagerilor, care vor procura online după ora 17:00 şi vor selecta ”achitarea cu factură”, biletele cu reducere le vor fi emise pe 13 ianuarie 2016.

Pe această cale, compania aeriană doreşte să răsplătească fidelitatea pasagerilor săi prin aplicarea acestei reduceri la procurarea oricărui bilet în această zi. “Istoria oricărei companii aeriene poartă povestea oamenilor pasionaţi de aviaţie, de călătorie şi a fiecărui pasager care a fost primit cu multă căldură de familia Air Moldova. Le mulţumim celor care au ales serviciile noastre şi îi aşteptăm şi în viitor sa ne aleagă ca parteneri de călătorie”, a declarat Iulian SCORPAN, Director General Air Moldova.

In prezent, compania aeriană operează curse regulate pe următoarele destinaţii: Atena, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Larnaca, Lisabona, Londra, Kiev, Milano, Moscova, Paris, Roma, Venetia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Surgut, Torino la care se adaugă cursele sezoniere – Antalya, Bodrum, Heraklion şi Tivat. Compania oferă 2 clase de deservire: Business şi Econom.

Vizualizări: 611 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar