14:24
MEGA OFERTA: Zboară de la 29 euro, cu FLY ONE

Compania de aviaţie FlyOne te năuceşte cu promoţia de toamnă care include preţuri speciale pentru cursele operate. Promoţia este valabilă în intervalul 19 septembrie – 30 octombrie 2016, având preţurile promoţionale incluse pentru perioada 30 octombrie 2016 – 25 martie 2017.

Astfel, biletele pentru cursa Voronej - Chişinău vor costa de la 29 euro, într-o direcţie, iar doritorii de a călători din Moscova/Domodevo spre Chişinău vor plăti de la 35 euro.

Zborul spre Barcelona va costa de la 50 euro, iar călătorii ce vor să viziteze casa Julietei vor plăti, pentru cursa Chişinău-Verona, 35 euro. Aceeaşi sumă vor scoate din buzunar călătorii la cursele Chişinău - Veneţia şi Chişinău - Parma: 35 euro, într-o direcţie. Biletele pentru cursa Chişinău - Dublin vor costa de la 60 euro, într-o direcţie, doar în perioada inclusă în promoţie.

Biletele pentru cursele promoţionale pot fi comandate atât pe site-ul companiei, www.flyone.aero, cât şi la operatorii autorizaţi.

FlyOne are, la moment, 11 curse în portofoliu şi este prima companie privată de aviaţie din Republica Moldova, reuşind, în doar câteva luni de la apariţie, să se afirme pe piaţă. O face graţie seriozătăţii cu care tratează transportul de pasageri regulat şi charter, fiind o companie diferită prin dinamica evoluţiei, serviciile acordate şi răspunsul la cerinţele consumatorilor.

 

Vizualizări: 564 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar