00:24
Din 23 martie, AirMoldova zboara intre Chisinau si Salonic

AirMoldova operează începând din, 23 mai 2019, zboruri directe spre al doilea cel mai mare oraș din Grecia - Salonic.

Prețul biletelor începe de la 69 de euro într-o direcție, cu toate taxele incluse, iar călătoria durează 95 de minute.​​​​​Compania a decis să introducă această destinație în orarul de vară, în urma solicitărilor venite din partea cetățenilor.

De asemenea, AirMoldova a stabilit zilele și orele de zbor luând în considerare sugestiile și confortul pasagerilor. Astfel, zborurile vor fi operate dimineața, în zilele de joi și duminică urmatorului orar de zbor (ore localale):

9U 619 Chisinau (KIV) 07:00 – Salonic (SKG) 08:35 / ERJ 190 / joi si duminica
9U 620 Salonic (SKG) 09:25 –  Chisinau (KIV) 11:10 / ERJ 190 / joi si duminica 

“Am lansat cursa CHISINAU-SALONIC-CHISINAU pentru a oferi o alternativă doritorilor de a merge la mare pe peninsula Halkidiki și în alte regiuni populare din Nordul Greciei, dar care nu vor să călătorească cu escală sau consideră drumul cu automobilul sau autocarul prea obositor și prea lung. De asemenea, această cursă poate fi comodă și pentru oamenii de afaceri, SALONIC fiind cel mai important centru de business din Grecia, dar și pentru conaționalii noștri stabiliți în nordul Greciei”, a declarat directorul companiei AirMoldova, Iulian Scorpan.

SALONIC este o destinație populară pentru vacanța la mare, dar și un punct de legătură cu peninsula Halkidiki, una din locațiile preferate de moldoveni pentru plajele curate și apa turcoaz.

Halkidiki are o coastă ce se întinde pe o distanță de 522 km de plaje lungi cu nisip fin, golfuri pitorești, porturi mici și sate tradiționale pescărești.

Recent, AirMoldova a mai lansat încă două zborurile estivale spre alte două destinații de vacanță - Izmir (Turcia) - din 18 mai și Nice (Franța) din 26 aprilie.

În prezent AirMoldova operează zboruri directe spre următoarele destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt Petersburg, Tel Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.

Vizualizări: 374 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar