20:09
COMRAT, noua aeronavă Airbus A320 a companiei FLY ONE

In data de, 26 mai 2019, flota companiei FLY ONE s-a mărit cu încă o aeronavă din familia Airbus. Noul avion Airbus A320 este al patrulea la număr aflat în proprietatea companiei și are numărul de înregistrare (ER-00004). Aeronava a aterizat pe Aeroportul Internațional Chişinău, la ora 11:33, iar evenimentul a fost consemnat prin botezul tradiţional cu tunuri de apă. Tradițional, pe lângă numărul de înregistrare, aeronava a primit și un nume – „COMRAT”, FLY ONE continuând tradiția de a promova internațional orașele din Moldova.

Airbus-ul A320 (ER-00004) (,,COMRAT'') a fost produs la data 2 iunie 2008 varsta este de 11 ani, ofera Y180 de locuri intr-o singura clasa, propulsia fiind asigurata de 2x motoare (IAE V2527E-A5), viteză de croazieră de 840 km/h, iar înălțimea maximă a zborului poate fi de 11900 metri. ER-00004 a mai activat in flota: Kingfisher Airlines , Mandala Airlines , Volaris si in final familia FLY ONE. Noua aeronavă vine să deservească cursele regulate și charter pe distanțe medii și lungi.

Achiziționarea aeronavei Airbus A320 (ER-00004)( ”COMRAT”) face parte din strategia de dezvoltare a companiei începută încă în anul 2016 și va permite FLY ONE deschiderea noilor rute, va asigura confortul şi siguranţa sporită a pasagerilor dar și un indice înalt al punctualității. Amintim că în 2017, conform rapoartelor OAG, punctualitatea companiei FLY ONE a atins un nou nivel depășind cifra de 90% !

Directorul general al companiei, Mircea MALECA, a declarat: „Având cea mai tânără flotă din Moldova, ne respectăm angajamentul față de pasagerii noștri și ne simțim mândri de acest fapt. FLY ONE oferă mai mult decât servicii de transport aerian, FLY ONE oferă siguranță, confort, profesionalism și emoții pozitive”.

Amintim că FLY ONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații, 7 curse regulate și 4 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El Sheikh, Bodrum. Adițional FLY ONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova - Sankt Petersburg.

Biletele pentru zborurile companiei FLY ONE pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.

Dragi prieteni tinem să informăm că compania FLY ONE urmează să-şi lărgească flota cu încă o aeronavă de acelaşi tip în decursul lunii următoare - Airbus A320 (ER-00005 - ,,ORHEI'').

Vizualizări: 507 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 4.3/3
Total comentarii : 0
avatar