18:05
Astăzi vor fi organizate mai multe curse charter Chișinău-Moscova. Anunțul a fost făcut de către Ambasada Federației Ruse în RM.

Reprezentanții ambasadei spun că biletele se vând de azi-dimineață, începând cu ora 09:00, la filiala companiei „Aeroflot”, la Aeroportul Internațional Chișinău. Zborurile vor fi efectuate azi-seară. Deocamdată nu sunt specificate orele exacte.

Cei de la ambasadă precizează că persoanele, care dețin bilete cu data plecării din perioada 16 – 31 martie, pot zbura gratuit. Vor fi acceptate doar biletele companiilor „Aeroflot” și „S7”.

Costul acestora este indicat pe site-ul Aeroportului Internațional Chișinău. Pentru mai multe detalii puteți contacta următorul număr de telefon: +373 61-099-300.

LINK DE LA COMUNICATUL AMBASADA RUSIEI IN REPUBLICA MOLDOVA

Prima aeronavă a decolat de la Chișinău la orele 18:00, zborul fiind operat de un Airbus A321 (REG:VP-BAF), aeronava dispunînd de (Y183 locuri)

A doua aeronava ce urmează sa aterizeze la Chișinău se află deja în zbor la fel zborul este operat de un Airbus A321 (REG:VP-BKZ), aeronava dispunînd tot de (Y183 locuri).

ȘTIREA SE VA ACTUALIZA .....

Categorie: NOUTĂȚI | Vizualizări: 365 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar