+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

00:52
FLY ONE suspendă toate zborurile comerciale în perioada 01 aprilie - 15 mai 2020

În temeiul Directivei Operaționale a Autorității Aeronautice Civile Nr. 05 - 25/03/2020 cu privire la instituirea unor restricții în domeniul aviației civile în scopul prevenirii răspîndirii infecției cu noul Coronavirus (2019-nCoV), precum și în temeiul Hotărârii Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică nr. 9 din 15.03.2020 (vezi aici directiva), compania aeriana FLY ONE informează că toate zborurile vor fi suspendate pe perioada 01 aprilie 2020 - 15 mai 2020.

Din acest motiv, compania FLY ONE propune alternative pentru rezervările afectate în această perioadă:
- posibilitatea de a modifica gratuit biletul pentru un zbor alternativ pe aceeși destinație până la 31 decembrie 2020, în limita locurilor disponibile;
- posibilitatea modificării gratuite a biletului pentru o altă destinație până la 31 decembrie 2020, în limita locurilor disponibile;
- oferirea unui voucher în valoare egală cu prețul biletului inițial, plus 20% de la valoarea inițială;
- rambursare conform regulilor tarifului.

Aceste măsuri sunt implementate pentru a preveni răspândirea Coronavirusului, întrucât siguranța și bunăstarea pasagerilor și a echipajului la bord este o prioritate, în perioada în care răspândirea infecției cu COVID-19 este atât de acută.

Pasagerii, care au achiziționat biletul de călătorie de la o agenție de turism, sunt rugați să contacteze direct agenția (pentru a alege una din alternativele propuse). Toți pasagerii afectați de anularea cursei în această perioadă au fost informați prin e-mail. În cazul în care ați depistat că zborul Dvs a fost anulat, dar nu ați fost informat prin e-mail referitor la anularea cursei Dvs, vă rugăm să luați legătura cu serviciul Suport Clienți FLY ONE printr-un e-mail expediat prin intermediul formularului de contact din secțiunea Contactați-ne, pe site-ul oficial www.flyone.eu.

Despre FLYONE

FLY ONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova, la fel fiind clasată TOP 10 la capitolul cea mai punctuală companie aerienă la categoria EMEA (Europe, Middle East and Africa), în luna ianuarie 2020.

Amintim că FLY ONE în prezent operează zboruri către 14 destinații, 10 curse regulate și 4 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

 

Categorie: NOUTĂȚI FLY ONE | Vizualizări: 486 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar