12:04
Prima misiune de repatriere din SUA, într-un zbor direct New-York - Chișinău

Prima misiune de repatriere transatlantică a cetățenilor moldoveni din Statele Unite ale Americii. Cursa charter New York - Chișinău este efectuată de compania poloneză LOT Polish Airlines, care a fost reprezentată în cadrul licitațiilor deschise de către operatorul turistic local – My Travel, cu cea mai nouă și modernă aeronavă din lume, Boeing 787-9 Dreamliner.

 NUMĂRUL ZBORULUI: LO 7225

NEW YORK (JFK) 19:30 DECOLARE 15 MAI / CHIȘINĂU (KIV) 11:30 ATERIZARE 16 MAI

Selectarea companiei aeriene, care va opera zborul direct New York - Chișinău s-a efectuat în baza regulamentului aprobat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

prima misiune de repatriere transatlantică a cetățenilor moldoveni din Statele Unite ale Americii. Cursa charter New York-Chișinău este efectuată de compania poloneză LOT Polish Airlines, care a fost reprezentată în cadrul licitațiilor deschise de către operatorul turistic local – My Travel, cu cea mai nouă și modernă aeronavă din lume, Boeing 787-9 Dreamliner.

Selectarea companiei aeriene, care va opera zborul direct New York-Chișinău s-a efectuat în baza regulamentului aprobat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Compania LOT Polish Airlines este un lider regional în transportul aerian, care deține cea mai modernă flotă de avioane Boeing, punând un accent deosebit pe calitatea serviciilor.

O SĂ REVENIM CU POZE !!!

Categorie: NOUTĂȚI | Vizualizări: 313 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar