23:02
HiSky - Gata De Zbor

HiSky este pregătită pentru lansarea zborurilor începând cu data de 1 iulie 2020. Partenerul HiSky - operatorul aerian român Cobrex Trans, a primit autorizație de zbor de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Actul a fost emis de către Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova pe data de 7 aprilie, curent (anexăm copia documentelor confirmative).

„Ne bucurăm că toate etapele au fost trecute cu succes și că putem să ne luăm zborul. Am reușit pentru că am fost corecți față de instituțiile statului, dar și față de călători. Simplul fapt că HiSky este singura companie care returnează banii pentru zborurile anulate din cauza Pandemiei, ne reconfirmă respectul față de pasageri și principiile de care ne conducem, în general”, declară managerul HiSky, Iulian Scorpan.

Reamintim că HiSky și partenerul său român - Cobrex Trans vor opera zboruri către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania).

Ofertele, serviciile sau orice alte informații despre HiSky pot fi consultate pe site-ul www.hisky.md, la call-centru (022) 95-55-95, pe paginile noastre de socializare: facebook, instragram și twitter.

Categorie: NOUTĂȚI HISKY | Vizualizări: 323 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar