+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

16:56
AirMoldova parteneriat strategic cu Radixx!

Compania Air Moldova anunță despre un acord tehnologic de mai mulți ani cu Radixx, o filială Sabre. Conform acestui acord, transportatorul aerian va utiliza soluțiile Radixx pentru a promova, distribui și vinde servicii.

Folosind această tehnologie flexibilă avansată, Air Moldova va putea îmbunătăți calitatea serviciilor și maximiza profiturile.

Air Moldova va implementa, de asemenea, soluția de vânzare cu amănuntul RadixxezyCommerce pentru a oferi servicii de înaltă calitate pe orice dispozitiv și pentru a diferenția marca și ofertele sale. API-urile puternice ale RadixxezyCommerce vor permite companiilor aeriene să integreze conținut de la terți pentru a-și personaliza ofertele în funcție de nevoile călătorilor.

Ca parte a planului său de recuperare a afacerii după pandemia COVID-19, Air Moldova folosește, de asemenea, portofoliul de produse de plecare a zborurilor RadixxGo pentru a îmbunătăți siguranța și eficiența operațiunilor aeroportuare. Tehnologia RadixxGo pentru dispozitivele mobile agent și autoservirea în aeroporturi va optimiza procesele de manipulare a solului pasagerilor, va reduce cozile și va face călătoria și mai simplă și mai plăcută.

«Toate activitățile noastre sunt construite în jurul clienților și ne străduim să le oferim produse și servicii de cea mai înaltă calitate, - a declarat Alexandru Ceban, CEO Air Moldova. -Am ales Radixx datorită capacităților sale avansate de vânzare cu amănuntul în toate punctele de contact ale clienților. API-urile sale robuste vă permit să ne personalizați interfața cu utilizatorul și să integrați soluții terță parte, inclusiv propriile aplicații critice pentru misiune, care sunt acum și mai eficiente cu acces bogat la date. Ne așteptăm să ne îmbunătățim satisfacția clienților și să reducem costurile printr-un nivel ridicat de vânzări și automatizare operațională.»

Se preconizează că migrația Air Moldova către soluțiile Radixx va reduce semnificativ costurile anuale de operare ale tehnologiei pentru compania aeriană. Air Moldova și Radixx / Saber intenționează, de asemenea, să dezvolte noi funcționalități în scopuri comune.

«Suntem încântați să fim un partener tehnologic pentru Air Moldova», a declarat OwenMurphy, vicepreședinte de vânzări pentru Radixx Europe. «Suntem încrezători că capacitățile noastre inovatoare de vânzare cu amănuntul, împreună cu tehnologiile care permit călătoria fără contact în condiții de siguranță, vor fi esențiale pentru recuperarea și creșterea viitoare a companiei aeriene în urma pandemiei COVID-19. Ne concentrăm pe cooperarea pe termen lung și fructuoasă cu Air Moldova.»

Despre compania Radixx

Fondată în 1993, Radixx, cu sediul central în Orlando, Florida, SUA, combină o abordare tehnologică inovatoare cu modele de parteneriat unice, permițând companiilor aeriene de toate tipurile și dimensiunile să fie comercianți și operatori eficienți. Radixx funcționează cu operatorii de transport low-cost și ultra-low-cost, inclusiv distribuția prin GDS. Portofoliul companiei include motorul avansat de rezervare online RadixxezyCommerce, serviciul de pasageri bazat pe cloud RadixxRes și un pachet de servicii pentru expedierea zborurilor RadixxGo. Aceste soluții sunt concepute pentru a îmbunătăți profiturile și productivitatea companiilor aeriene prin servicii de distribuție avansate. În 2016, compania a lansat un sistem de servicii pentru călători a șasea generație bazat pe microservicii. www.Radixx.com

Despre compania Sabre

Sabre Corporation este un furnizor important de software și tehnologie pentru industria turistică și turistică globală, oferind servicii unei game largi de companii de turism, inclusiv companii aeriene, hoteluri, agenții și alți furnizori. Compania creează soluții de vânzare cu amănuntul, distribuție și furnizare de servicii pentru a ajuta clienții să lucreze mai eficient, să crească profiturile și să ofere experiențe de călătorie personalizate. Sabre este, de asemenea, piața de lider care leagă furnizorii de servicii de călătorie cu cumpărătorii din întreaga lume. Volumul operațiunilor pe platforma tehnologică Sabre depășește 260 miliarde de dolari pe an. Compania are sediul central în Southlake (Texas, SUA). Sabre oferă servicii clienților din peste 160 de țări din întreaga lume. www.sabre.com

Categorie: NOUTĂȚI AIRMOLDOVA | Vizualizări: 591 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar