+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

21:36
FLY ONE – de 5 ani zburam impreuna!

La data de 28 martie, 2021, FLY ONE împlinește 5 ani de activitate. 5 ani de zboruri la înălțime și de reușite frumoase.

În 5 ani am reușit să operăm zboruri în 20 destinații, să efectuăm peste 15 000 rute și să avem la bord peste 2 milioane 200 mii pasageri. Chiar dacă suntem încă la început de drum, am devenit cel mai mare operator de Airbus din Moldova.  Suntem mândri să menționăm faptul că am urmat o dezvoltare dinamică, iar la moment deținem 5 aeronave, care sunt mereu pregătite pentru a atinge noi culmi.  

Suntem o companie aeriană națională, care a adoptat politica prețurilor mici, astfel încât fiecare să poată călători și să cunoască noi destinații de vacanță. În urma unui studiu realizat de către Express Discounts, am fost clasați în top 5 companii cu cele mai mici prețuri vs confortul oferit, ceea ce ne face și mai încrezuți în forțele proprii. Pe parcurs am reușit să ne aliniem la standarde înalte de calitate, să unim continente, țări și regiuni prin zboruri rapide, sigure și accesibile tuturor.

Chiar dacă avem doar 5 ani de activitate, am fost nominalizați de mai multe ori, pe parcursul anilor, la capitolul “Cea mai punctuală companie aeriană”.  În cadrul evenimentului "Top branduri 2020", organizat de revista VIP magazin, am obținut diplomă de Excelență la categoria companii avia.  Acest succes este important pentru noi și denotă faptul că suntem susținuți de către pasagerii noștri din toate colțurile lumii.

Echipa este forța motrică care pornește motoarele unui nou zbor, iar profesionalismul și experiența piloților ne conduc în siguranță spre destinație. Astăzi ne putem mândri cu 160 angajați profesioniști și capabili să facă față tuturor provocărilor.

Directorul General Mircea MALECA, a declarat: “Ne dedicăm și depunem suflet în ceea ce facem. În continuare vom pune accent pe satisfacția consumatorilor, pe zboruri accesibile și pe o echipă puternică.”

Pe parcursul acestor ani am acumulat emoții frumoase, zâmbete cu sau fără mască, și multe clipe unice de zbor. Am făcut față timpului imprevizibil, regulilor noi de călătorie, schimbărilor de orar, dar am rămas la fel de fermi în acțiunile noastre și convinși că doar împreună putem atinge cerul.

La Mulți Ani vouă, dragi pasageri FLY ONE!

Despre FLYONE

FLY ONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016 și, fiind o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Mai nou, FLY ONE a primit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional.

FLY ONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

Amintim că FLY ONE operează zboruri către 20 destinații, 13 curse regulate și 7 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Barcelona, Eindhoven, Istanbul, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum, Corfu, Rhodos, Hurghada.

Categorie: NOUTĂȚI FLY ONE | Vizualizări: 498 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar