+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

23:39
27.12.2021 - Trafic aerian in conditii de iarna pe Aeroportul Internațional Chișinău

Pe Aeroportul Internaţional Chisinau, traficul aerian se desfăşoară în condiţii de iarnă, cu ninsoare, vânt, care transportă zăpada la sol.

Unele zboruri decoleaza cu intirziere de aproximativ 1,2 chiar si 3 ore, zborul CHIȘINĂU - LONDRA operat de compania WIZZ AIR a decolat cu întîrziere de aproximativ 4 ore.

La aterizare la fel nu este destul de plăcut din cauza une-i defecțiuni aeronava zborul MILAN (MALPENSA) - CHIȘINĂU operat de AIR MOLDOVA va ateriza cu întîrziere de aproximativ peste 5 ore, compania a trimis altă aeronavă pentru a prelua pasagerii afectați.

Din cauza ninsorilor aeronava AIRBUS A319 (ER-00002) al companiei FLY ONE ce operează zborul 5F134 MOSCOVA (VNUKOVO) - CHIȘINĂU aterizarea fiind programata cu intirziere de aproximativ cu 1 ora.

AIRBUS A321 (ER-AXR) al companiei AIR MOLDOVA ce operează zborul 9U176 MOSCOVA (DOMODEDOVO) - CHIȘINĂU la fel se reține cu 1 ora aterizarea la CHIȘINĂU fiind programată pe la orele 2 și 5 minute. Aterizarea aeronavei de la VERONA zborul operat de WIZZ AIR la fel se retine cu 1 ora aterizarea fiind programata la orele 2 și 10 minute. Ce-a mai mare retinere o are zborul LONDRA (LUTON) - CHIȘINĂU operat de WIZZ AIR aterizarea la CHIȘINĂU fiind programată dimineața pe la orele 7 și 20 minute.

Daca aveti informatii si despre alte zboruri de pe / catre CHIȘINĂU sau sunteti pasageri aflați în aeroporturi, comentati pe pagina noastra de Facebook sau scrieți-ne în privat și vom posta pe conturile noastre.

Informaţii în timp real despre situaţia zborurilor pe Aeroportul Internaţional CHISINAU pot fi găsite pe pagina www.airport.md. La ora publicării acestui articol, mai multe zboruri apar cu întârzieri importante, atât la aterizare, dar și la decolare.

ȘTIREA SE VA ACTUALIZA ... 

Categorie: NOUTĂȚI AEROPORTUL CHIȘINĂU | Vizualizări: 476 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar