+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

13:05
WIZZ AIR a redeschis baza de la CHIȘINĂU la data 05.09.2022

Compania aeriană WIZZ AIR și-a redeschis baza de la CHIȘINĂU cu 3 aeronave din familia AIRBUS A320. Operatorul low cost a anunțat astăzi în cadrul unei conferințe de presă reluarea celor 15 rute operate din și spre CHIȘINĂU, și majorarea frecvențele de zbor la 3 rute deja operate. Primele zboruri efectuate astăzi au fost către destinațiile Berlin, Paris, Memmingen și Veneția.

Administrația Avia Invest a salutat decizia companiei aeriene de a relua cele 15 zboruri directe din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, menționând:


“Redeschiderea bazei de la Chişinău şi reluarea zborurilor directe de către WIZZ AIR este un moment mult aşteptat atât de noi, cât şi de pasageri. Totodată, salutăm şi decizia companiei de a majora frecvenţa pe 3 zboruri deja existente. Avia Invest, gestionarul aeroportului susţine eforturile companiilor aeriene de a reveni la operarea rutelor directe în regim normal din și spre Aeroportul Internațional Chișinău, în contextul efectelor pandemiei, dar și a războiului din regiune. În același timp, ne dorim ca pasagerii noștri să beneficieze de oferte de preț cât mai avantajoase pe rutele anunțate şi să profite din plin de călătorii frumoase şi memorabile.”

Prezentă la eveniment, Evelin Jeckel, Acting Network Officer la WIZZ AIR, a delcarat:
„Suntem încântați să redeschidem baza noastră din Chișinău cu alocarea a trei avioane moderne, reluarea a 15 zboruri directe și majorarea frecvențelor pe 3 rute existente. Ne angajăm să oferim pasagerilor cele mai bune opțiuni de călătorie din Chișinău la tarife ultra-low-cost și să asigurăm o experiență de călătorie sigură și plăcută, cu mai multe destinații de vacanță și alternative pentru a vizita prietenii și familia în străinătate. Acum pasagerii pot călători cu WIZZ AIR pe 21 de rute din Chișinău către 11 țări. Așteptăm cu nerăbdare să ne întâmpinăm pasagerii la bord și să le urăm un zbor frumos.”

Categorie: NOUTĂȚI WIZZ AIR | Vizualizări: 317 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar