23:29
Promotie Turkish Airlines: Chișinău - Istanbul, dus-întors, de la 129 EUR

Compania aeriană Turkish Airlines anunta un nou preț promoțional pentru Biletele de Avion, dus-întors, Chișinău - Istanbul, care încep de la doar 129EUR, cu toate taxele incluse!

Cumpăraţi bilete de avion spre Istanbul în perioada 08  – 31 ianuarie , cu călătoria între 15 ianuarie 2018  si  10 iunie 2018  la preţ special de 129EUR şi bucuraţi-vă de excursii in Istanbul, dar şi de shopping in cele mai bune mall-uri din Turcia.

*bileletele de avion la preț promoțional sunt în limita stock-ului disponibil oferit de compania aeriană.

Limita de bagaj de 40 kg si aeronavele confortabile Airbus 320/Boeing 737 va vor surprinde placut.

  • Chişinău-Istanbul-Chişinău  doar la 129 euro tur-retur

  • Istanbul-Chişinău-Istanbul  doar la 106 euro  tur-retur

 

Grăbește-te să rezervi un Bilet de Avion la preț promoțional pe: www.turkishairlines.com sau la agentiile autorizate din tara si de peste hotare.

Unul dintre cele mai minunate orașe din Europa și din Asia, Istanbul este rezulatul a secole de istorie, culturi și războaie. Povestea acestui oras a început în urmă cu mai bine de un mileniu, când avea numele de Constantinopol. De-a lungul timpului o mulțime de civilizații și-au lăsat amprenta pe acest oraș, ce cuprinde cele două maluri al Bosforului, cum si este orasul de hotar dintre cele doua continente.

Dar, asta nu înseamnă că Istanbul nu este un oraș modern, care și-a păstrat foarte bine tradițiile și simbolurile prin moscheile, bazilicile, catedralele și bazarurile sale. Un amestec spectaculos de est și vest, cel mai mare oraș din Turcia se mândrește cu o aură uluitoare și cu o dispozitie care va fermeca chiar și cel mai pretențios turist.

 

Vizualizări: 571 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar