+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

Regulamentul privind compensarea şi asistenţa pasagerilor în eventualitatea refuzului la îmbarcare şi anulării sau întîrzierii prelungite a zborurilor

H O T Ă R Î R E pentru aprobarea Regulamentului privind compensarea şi asistenţa pasagerilor în eventualitatea refuzului la îmbarcare şi anulării sau întîrzierii prelungite a zborurilor

Stimați pasageri în contextul anulării mai multor curse cu plecare din Chișinău, ÎS Aeroportul Internațional Chișinău vă sugerează să apelați pentru asistență direct la compania aeriană, cu care urma să călătoriți. În cazul unui rezultat nesatisfăcător, reclamațiile urmează a fi transmise în adresa Autorității Aeronautice Civile, mun. Chişinău, bulevardul Dacia, 80/2.

Pentru mai multe informații cu privire la drepturile pasagerilor în cazul unor rețineri sau anulări ale zborurilor de pe Aeroportul Internațional Chișinău, vă îndemnăm să consultați următoarele surse:

Pentru informații suplimentare nu ezitați să apelați la numărul de telefon al consumatorului (022) 823 583 pentru o consultație.

În cazul unei curse neregulate, charter, atunci când pasagerul a procurat un pachet turistic, prin intermediul unei agenții de turism și nu are legătură directă contractuală cu compania aeriană, asistența va fi acordată de către agenția turistică. Solicitările și reclamațiile vor fi direcționate în adresa agenției de turism, iar ulterior, în cazul unui rezultat nesatisfăcător, în adresa Autorității Aeronautice Civile.