+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

Echipa / Contact

MOLDAVIAN SPOTTERS este un grup informational de prieteni  printr-o pasiune comună: avioane, și mai precis, fotografie de aviație (de asemenea, cunoscut sub numele de aeronave spotting), și baza noastră este, evident, CHIŞINĂU INTERNAŢIONAL AIRPORT, MOLDOVA.

Totul a început în Decembrie 2012, cu crearea unei pagini de Facebook numit "MOLDAVIAN SPOTTERS", și, în final, site-ul a sancționat o dată pentru totdeauna nașterea echipei. Tot acest lucru a fost creat cu ajutorul lui ŢURCANU CRISTIAN

 

ŢURCANU CRISTIAN – Fondator/Administrator & Redactor Moldavian Spotters

Fondator al revistei online MOLDAVIAN SPOTTERS, ŢURCANU CRISTIAN este un pasionat de avioane şi aviaţie. Încă din copilărie a fost atras de tehnologie, de tot ce implică cercetare şi dezvoltare. Insă plăcerea pentru zbor şi travel l-a determinat să-şi urmeze pasiunea pentru avioane. De-a lungul anilor, a acumulat o vastă experienţă în aviaţia comercială. Începând cu 29 DECEMBRIE 2012, a decis să o împărtăşească cu lumea şi a creat MOLDAVIAN SPOTTERS.

A participat la diverse proiecte de travel şi dedicate industriei aeronautice. În toamna lui 2015, a fost prezent la CHIŞINĂU AIRPORT AIRSOW. A participat la inaugurarea rutei CHIŞINĂU – PARMA operată de FLY ONE.

Mai jos aveţi datele de contact:
nr. telefon: +37360081412 / +37378581353

e-mailwww.turcanu.cristian@mail.ru
websitehttp://www.mld-spotters.ucoz.com / http://www.turcanucristian.ucoz.com
facebookwww.facebook.com/SpottingLUKK / www.facebook.com/turcanucristianaviationphotography

 

Articolele publicate pe ( www.mld-spotters.ucoz.com ) apartin in totalitate si sunt protejate de Legea Drepturilor de autor. Preluarea acestora poate fi facuta doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei. In plus, fiecare preluare de articol sau fragment de articol trebuie insotita de un link catre acest site.