+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

DESPRE MOLDOVAN SPOTTERS - MOLDOVAN SPOTTERS este un grup informațional de prieteni printr-o pasiune comună - avioane și mai precis, fotografie de aviație (de asemenea, cunoscut sub numele de AIRCRAFT SPOTTING), baza MOLDOVAN SPOTTERS este, evident, AEROPORTUL INTERNAȚIONAL CHIȘINĂU. Totul a început în data de 29 DECEMBRIE 2012, cu crearea unei pagini de FACEBOOK numită "MOLDOVAN SPOTTERS", și în final a urmat website-ul care a dat nașterea echipei MOLDOVAN SPOTTERS până în prezent. Tot acest lucru a fost creat cu ajutorul lui ŢURCANU CRISTIAN și VANIA BÎTCĂ.

ŢURCANU CRISTIAN – (Fondator & Redactor: MOLDOVAN SPOTTERS & TURCANU CRISTIAN AVIATION PHOTOGRAPHY)

Fondator al revistei online MOLDOVAN SPOTTERS, ŢURCANU CRISTIAN este un pasionat de avioane și aviație, încă din copilărie a fost atras. Însă plăcerea pentru zbor și călătorii l-a determinat să-și urmeze pasiunea pentru avioane. De-a lungul anilor, a acumulat o vastă experiență în aviația comercială. Începând cu 29 DECEMBRIE 2012, a decis să o împărtășească cu lumea și a creat revista online MOLDOVAN SPOTTERS și pagina sa personală TURCANU CRISTIAN AVIATION PHOTOGRAPHY.Â

ŢURCANU CRISTIAN - a participat la diverse proiecte de călătorii și adunări dedicate industriei aeronautice. În toamna lui 2015, a fost prezent la Aeroportul Internațional Chișinău ce sa petrecut primul SHOW AVIATICA participat la inaugurarea rutei CHIŞINĂU – PARMA operată de noua companie aeriana din Republica Moldova: FLY ONE.

Articolele publicate pe MOLDOVAN SPOTTERS: ( moldovanspotters.com ) aparțin în totalitate si sunt protejate de Legea Drepturilor de autor. Preluarea acestora poate fi făcuta doar cu acordul scris al autorului și cu citarea sursei. In plus, fiecare preluare de articol sau fragment de articol trebuie însoțită de un link către acest website moldovanspotters.com ).