RUTA NOUA: Chișinău – Berlin cu Air Moldova din 31 martie 2020
16.12.2019, 17:25

Din 31 martie 2020 compania AirMoldova va conecta Chișinău cu Aeroportul din Berlin (Schonefeld). 

Berlin, capitala Germaniei, seduce prin diversitatea extraordinară a atracţiilor turistice, prin bogăţia sa culturală şi printr-un stil de viaţă dinamic şi totodată destins.

Tocmai aceste contraste între edificiile istorice şi arhitectura contemporană, între tradiţie şi modernitate sunt cele care caracterizează oraşul. Istoria unei întregi naţiuni este povestită de atracţiile turistice ale Berlinului, de la Poarta Brandenburg până la Cancelaria Federală. În capitala Germaniei se află şi toate marile clădiri guvernamentale, de exemplu istoricul Reichstag ca sediu al Parlamentului german.

Berlinul este oraşul artelor, al artiştilor şi al muzeelor. Peste 170 de muzee – printre care şi renumita Insulă a muzeelor celebră în întreaga lume – expun comori ale umanităţii. Orchestre de renume, printre care Filarmonica din Berlin, atât de celebră în întreaga lume, şi trei mari scene de operă cu reprezentaţii lirice şi coregrafice de senzaţie fac din Berlin un eldorado pentru iubitorii de muzică clasică din întreaga lume. Iar numeroasele teatre, teatre de revistă şi nenumăratele cabarete propun spectacole pentru toate gusturile.

Nenumărate posibilităţi de a face cumpărături oferă celebrul Kurfürstendamm, eleganta Friedrichstraße şi originalele buticuri din jurul faimoaselor Hackeschen Höfe.

Berlin dă tonul în lifestyle, muzică şi artă. Inspiraţi de creativitatea debordantă, din ce în ce mai mulţi artişti din lumea întreagă vin la Berlin, transformând metropola într-unul dintre cele mai captivante locuri din Europa.

Schimbarea permanentă caracterizează această metropolă animată şi vibrând de energie.

Şi totuşi, Berlinul este în acelaşi timp un oraş destins, cu multe spaţii deschise, care permit relaxarea în aer liber. Berlinul este cel mai verde mare oraş al Germaniei, cu parcuri largi, păduri şi lacuri. Această atmosferă destinsă se întâlneşte peste tot în oraş. În timpul verii, viaţa oraşului se desfăşoară în aer liber: în barurile de la ştranduri, în cafenele şi în cinematografele şi teatrele în aer liber, în care oamenii pot profita de razele soarelui şi de căldura plăcută a nopţilor de vară.

Cu această nouă rută, AirMoldova va oferi acum 2 destinații din Chisinau spre Germania: FRANKFURT și BERLIN (Schonefeld) cu prețuri reduse ce încep de la 79Euro / segment.

Noua destinatie va fi operata din 31 martie 2020 a cite 2 zboruri / saptamana, in fiecare marți si sambătă. Din 18 iunie 2020 se va adauga al 3 zbor in ziua de joi Orarul de zbor va fi urmatorul:

9U 813 Chisinau (KIV) 6:15 – Berlin (SXF) 7:35 / E190 / A319 / marti si sambata
9U 814 Berlin (SXF) 8:30 – Chisinau (KIV) 11:40 / E190 / A319 / marti si sambata

9U 813 Chisinau (KIV) 6:15 – Berlin (SXF) 7:35 / E190 / A319 / joi
9U 814 Berlin (SXF) 8:30 – Chisinau (KIV) 11:40 / E190 / A319 / joi

Biletele pentru noua rută sunt deja în vânzare și pot fi rezervate pe www.airmoldova.md sau prin intermediul aplicației mobile AirMoldova. Biletele incep de la 79 Euro / segment.

 

Categorie: ZBORURI NOI | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 434 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar