RUTĂ NOUĂ: Chișinău – Frankfurt-Hahn cu FLY ONE din 6 aprilie 2020
16.12.2019, 18:00

Compania FLY ONE anunță despre lansarea unei noi curse directe, CHIȘINĂU - FRANKFURT-HAHN - CHIȘINĂU. Suntem încântați să unim acest oraș pe harta noastră de zboruri fiind prima destinație pentru FLY ONE în Germania. FLY ONE aduce zâmbete pentru că facem întâlnirile mai simple fie cu prietenii, familia sau descoperim culturi și oameni noi. Începând cu 6 aprilie 2020 zborurile rutei CHIȘINĂU - FRANKFURT-HAHN - CHIȘINĂU vor fi operate de către FLY ONE, de la 39 Eur.

Mircea Maleca, Director General FLY ONE, salută noua lansare: “Suntem bucuroși să anunțăm o altă cursă mult așteptată, cea către FRANKFURT, pentru a oferi pasagerilor noștri noi oportunități de călătorie în Europa. Noua cursă, care va opera din luna aprilie, oferă pasagerilor cele mai mici tarife, începând de la 39 Euro. Echipa FLY ONE așteaptă pasagerii cu nerăbdare să-i întâmpine la bord cu mult zâmbet, și să vă ofere un zbor sigur, plăcut și la cel mai mic preț!”

Zborurile vor fi operate cu o frecvență de 2 ori pe săptămână, Luni și Miercuri din 6 aprilie, și din luna iulie de 3 ori pe săptămână, operând și în ziua de vineri. Pentru că ne gândim la confortul pasagerilor nostri, zborul va fi operat în aeroportul compact si simplu de ajuns FRANKFURT (HHN) la orele:

5F 637 Chisinau (KIV) 8:00 – Frankfurt (HHN) 9:30 / A319 / marti si vineri
5F 638 Frankfurt (HHN) 10:00 – Chisinau (KIV) 13:30 / A319 / marti si vineri

FRANKFURT este al 4-lea cel mai mare oraș din Germania, o metropolă superbă renumită mai ales pentru clădirile moderne dar și pentru numeroase evenimente care fac deliciul publicului.

Cea mai bună perioadă pentru a vizita Frankfurt este cea cuprinsă între începutul primăverii și sfârșitul toamnei.

Aeroportul Frankfurt Hahn www.hahn-airport.de este localizat în apropiere de orașul FRANKFURT cu multiple opțiuni de transport, precum autobus, taxi sau cu mașina proprie. Ținem să menționăm că aeroportul oferă cele mai mici prețuri pentru parcare pe termen lung, direct la aeroport și pot fi rezervate online aici http://www.hahn-airport.de/default.aspx?menu=parking&cc=en. Astfel, veți putea ajunge rapid, comod, sigur și la cele mai mici prețuri în/din orașul FRANKFURT sau alte orase.

Atractii istorice:
Cel mai important sector de clădiri istorice se află în Centrul Vechi, locul unde se află numeroase clădiri ce datează din secolele al XIV-lea sau al XV-lea. Chiar și primăria orașului este de fapt o clădire veche, dar poate cele mai interesante sunt ruinele romane. Multe restaurante, cafenele cochete și magazine mici se regăsesc în Centrul Vechi.

Muzee:
Frankfurt este un ansamblu uriaș de muzee, fiecare ramură a științei și artei are un loc dedicat. Pasionații pot admira o gamă largă de exponate, multe dintre ele fiind grupate pe ambele maluri ale Râului Main, într-un cartier denumir sugestiv Muzeul de Țărm.

Cladirile zgarie-nori:
Frankfurt are unele dintre cele mai înalte clădiri din Europa și din Germania. Orizontul său este unic, mai ales pentru o țară alcătuită din acele clădiri specific germane. Zgârie-norii sunt motivul pentru care Frankfurt este deseori asemănat cu celebrul Manhattan.

Banca Centrală Europeană este ușor de recunoscut, fiind un punct de reper în centrul orașului. Forma sa inedită și nuanța strălucitoare au atras admirația marilor arhitecți ai lumii. Banca Centrală Europeană este locul unde se iau cele mai importante decizii, este un spațiu sobru care din păcate nu a fost și nu este deschis publicului larg.

Prețurile pe această cursă, ce durează 2 ore si 20 minute, încep de la 39 euro într-o direcție cu toate taxele. Biletele pot fi procurate online pe www.flyone.md, la oficiile proprii de vînzări FLY ONE, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare. FLY ONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, și deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova.

Toate serviciile suplimentare oferite de către FLY ONE fac parte din planul strategic al companiei de îmbunătățire a experienței pasagerilor.

Amintim că FLY ONE în prezent operează zboruri către 12 destinații, 8 curse regulate și 4 curse charter: LONDRA, MOSCOVA, PARMA, VERONA, DUBLIN , LISABONA, PARIS, ANTALYA, HERAKLION, SHARM EL SHEIKH, BODRUM.

 

Categorie: ZBORURI NOI | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 417 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar