RUTĂ NOUĂ: Chișinău – Tel Aviv Ben Gurion cu FLY ONE din 9 aprilie 2020
23.12.2019, 20:51

Compania FLY ONE anunță  lansarea unei noi curse, CHIȘINĂU - TEL AVIV - CHIȘINĂU. Această cursă va oferi posibilitate pasagerilor FLY ONE să admire noi obiective turistice și să savureze din plin satisfacția  vacanțelor  în cel de-al doilea, după mărime,  oraș din Israel.

Începând cu 9 aprilie 2020, zborurile pe ruta CHIȘINĂU - TEL AVIV - CHIȘINĂU vor fi operate de către FLY ONE, cu prețuri de la 59 Euro.

Mircea Maleca, Directorul General FLY ONE, salută noua lansare: “Suntem bucuroși să anunțăm a doua nouă cursă în noul an, cu scopul de a oferi pasagerilor noștri o altă destinație -  Tel Aviv.Această cursă, care va opera din luna aprilie, oferă pasagerilor cele mai mici tarife, începând cu 59 Euro. Salutăm călduros toți pasagerii dornici să descopere destinații minunate cu FLY ONE la tarife reduse și vă așteptăm cu drag la bordul aeronavelor noastre.

Pentru că ne gândim la confortul pasagerilor nostri, zborul va fi operat în aeroportul Ben Gurion, la orele:

5F 5447 Chisinau (KIV) 6:00 – Tel Aviv (TLV) 8:40 / A320 / joi și duminică
5F 5448 Tel Aviv (TLV) 9:40 – Chisinau (KIV) 12:32 / A320 / joi și duminică

 

Astfel, veți putea ajunge rapid, comod, sigur și la cele mai mici prețuri în orașul Tel Aviv, pentru a vă bucura de vacanțe perfecte pe litoral  și pentru a savura locuri memorabile. Tel Aviv – oraș cu plaje largi, cu nisip fin și o viață de noapte efervescentă, destinație ce atrage turiști din întreaga lume și merită de văzut.

O destinație potrivită atât pentru turiștii care sunt interesați de istorie și vor să descopere cultura Israeliană, cât și pentru cei care vor să se distreze în orașul cu un ritm de viață activ și frumos.

Biletele avia Chișinău -Tel Aviv pot fi procurate atât pe site-ul companiei www.flyone.eu  sau la oficiile proprii de vânzări FLY ONE, cât și la agențiile autorizate locale și de peste hotare. De asemenea, hotele  și pachete Zbor+Hotel pot fi rezervate pe pagina www.holidays.flyone.eu.

Despre FLYONE

FLY ONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016.  Deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Toate serviciile suplimentare oferite de către FLY ONE fac parte din planul strategic al companiei de îmbunătățire a experienței pasagerilor.

Amintim că FLY ONE în prezent operează zboruri către 13 destinații, 9 curse regulate și 4 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.

Categorie: ZBORURI NOI | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 495 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar