+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

RUTĂ NOUĂ CHARTER: Chișinău - Enfidha cu FLY ONE din 25 MAI 2024
22.01.2024, 17:58

Sezonul de vară 2024 va fi mai bogat cu o nouă destinație de vacanță cu plecare din CHIȘINĂU compania FLY ONE și JoinUp Moldova lansează cursa charter din CHIȘINĂU spre ENFIDHA din 25 MAI 2024 cu 1 zbor pe săptămână.

Zborurile o să fie operate cu aeronave din familia AIRBUS de ( Y180 și Y220 de locuri) în fiecare zi de SÂMBĂTĂ conform orarului de mai jos:

5F 2801 CHIȘINĂU (KIV) 06:00 – ENFIDHA (NBE) 09:00 / AIRBUS / SÂMBĂTĂ
5F 2802 ENFIDHA (NBE) 10:00 – CHIȘINĂU (KIV) 13:30 / AIRBUS / SÂMBĂTĂ

Enfidha, Tunisia - un paradis tropical de descoperit! Enfidha te așteaptă cu plajele sale aurii și marea albastră cristalină. 

Aici poți:

  • Relaxa în stațiunile de pe litoral, unde soarele și nisipul te vor învălui într-o atmosferă de relaxare completă.
  • Explora orașe vechi fascinante și vizita siturile istorice care îți vor dezvălui bogata cultură tunisiană.

Pentru a rezerva bilete sau pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web, www.flyone.eu sau aplicația mobilă FLYONE, dar și agențiile partenere JoinUp Moldova.

DESPRE FLY ONE - FLY ONE s-a lansat în 2016,  reușind în scurt timp să devină cea mai mare companie aeriană din Republica Moldova.

FLY ONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. În anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLY ONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLY ONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Pe parcursul aceluiași an, FLY ONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLY ONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

FLY ONE operează zboruri către 56 de destinații, dintre care, de pe Aeroportul Internațional Chișinău, sunt efectuate 34 de curse regulate și charter spre: Berlin, Dusseldorf, Munchen, Frankfurt, Bologna, Roma, Milano, Parma, Verona, Paris, Nisa, Londra Luton, Londra Stansted, Bruxelles, Dublin, Madrid, Barcelona, Valencia, Larnaca, Lisabona, Amsterdam, Praga, Viena, Thessaloniki, Istanbul, Tbilisi, Erevan, Tel Aviv, Dubai, Enfidha, Sharm El Sheikh, Hurghada, Tirana, Tivat și Antalya.

Cu escală prin Erevan, FLY ONE ARMENIA operează zboruri spre: Milano, Paris, Lyon, Larnaca, Dusseldorf, Tbilisi, Moscova, Vnukovo, Domodedovo, Ekaterinburg, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Dubai, Beirut, Teheran, Tel Aviv, Hurghada și Sharm El Sheikh.

Categorie: ZBORURI NOI CHARTER | Adăugat de: CristianMLD
Vizualizări: 172 | Descărcări: 0 | Evaluare: 5.0/1


Total comentarii : 0
avatar