+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

18:31
SRL “Avia Invest” a deschis un teren de joacă pentru copii în Aeroportul Internaţional Chişinău!

Din 22 Iulie, familiile cu copii care aleg Aeroportul Internaţional Chişinău pentru călătorii, vor avea parte de o surpriză plăcută. SRL “Avia Invest” a amenajat un teren de joacă pentru copii. Terenul este amplasat la etajul doi al terminalului, în zona de aşteptare, după trecerea controlului de frontieră.

"Creşterea numărului de rute operate pe Aeroportul Internaţional Chişinău, presupune asigurarea unui nivel ridicat de confort pentru toţi pasagerii, inclusiv pentru familiile cu copii. De aceea, pentru ca perioada de aşteptare până la decolare să fie mai interesantă ne-am gândit să amenajăm acest teren de joacă pentru copii, unde se pot distra împreună cu părinţii" a spus Petru Jardan, directorul SRL “Avia Invest”.

Spaţiul de joacă este destinat copiilor de la 3 până la 10 ani, fiind amenajat cu tobogane, diverse jucării concepute pentru distracţia, dar şi siguranţa celor mici. Pe teren, copiii vor fi supravegheaţi de 2 asistenţi, care vor organiza şi activităţi interactive, în timp ce părinţii pot face cumpărături la magazinele Duty Free şi se pot relaxa într-un mediu liniştit şi confortabil.

În scurt timp, în terminal, va fi deschisă o nouă Cameră Mamei şi Copilului, special amenajată pentru mame cu copii mai mici de 3 ani.

SRL „AVIA INVEST” – companie administrator- investitor care, începând cu 1 noiembrie 2013, conform unui decret al Guvernului RM, a luat în concesionare Aeroportul Internaţional Chişinău. Aeroportul Internaţional Chişinău a primit distincţia de „Aeroport cu cea mai rapidă dezvoltare din ţările CSI”, după rezultatele anului 2013, în categoria aeroporturilor cu un volum de trafic al pasagerilor de până la 1.5 milioane oameni pe ani. În anul 2013, Aeroportul Internaţional Chişinău a deservit 1 321 362, cu 8,26% mai mult decât în 2012. În prezent, pe Aeroportul din Chişinău îşi operează zborurile 16 companii aeriene, cu peste 29 destinaţii din toată lumea.

 

 

Vizualizări: 660 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar