+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

17:38
Chișinău International Airport va invită la un plane spotting

SRL “Avia Invest”  va organiza pe data de 19 august 2014 un plane spotting , sesiune se desfăşurată al doilea an consecutiv. Astfel, iubitorii de aviaţie vor avea ocazia să facă fotografii instantanee cu aeronave în zbor, la decolare sau aterizare chiar în apropierea pistei, urmărind totodată activitatea Aeroportului Chişinău pe parcursul întregii zile, de la răsăritul soarelui până la apus. În vederea selectării candidaţilor, vă rugăm să faceţi cunoştinţă cu regulamentul privind activitatea de plane spotting pe Aeroportul Internaţional Chişinău, îndeplinind formularul de aplicare ataşat. Descărcaţi regulamentul şiformularul de aplicare.

Aceasta activitate este destul de răspândită în Occident, care se desfăşoară pe marile aeroporturi ale lumii, trezeşte interesul în rândul pasionaţilor de fotografii cu aeronave din Republica Moldova.

“Plane spotting” sau “fotografierea aeronavelor” este o activitatea la care participă fotografi profesionişti sau amatori care realizează fotografii spectaculoase cu aeronave la aterizare sau decolare, încercând să surprindă cele mai interesante detalii ale acestora.

Mai multe informații:

Parteneri:

 

Vizualizări: 675 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar