+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

13:34
Cele mai mici prețuri la bilete de avion doar în luna februarie

Compania Aeriană AIR MOLDOVA deschide startul campaniei promoționale a biletelor de avion pentru zborurile sale. In perioada 1-28 februarie “Air Moldova” oferă bilete de avion pentru cursele sale directe de la doar 49 euro într-o direcție cu toate taxele incluse. Biletele la prețuri promoționale sunt valabile pentru perioada călătoriei 1 mai - 25 octombrie 2015.

Orice călătorie aduce experiențe noi care devin și mai plăcute cînd prețul unui bilet de avion este accesibil pentru fiecare. Acum este cel mai bun moment pentru ca fiecare să pună în aplicare planurile sale de călătorii, beneficiind de cele mai ieftine prețuri de la AIR MOLDOVA.

Destinatie Intr-o direcție 
Prețuri Promo 
Euro
Tur-retur 
Prețuri Promo 
Euro
Bolognia, Milano, Roma, Verona, Venetia, Torino, Istanbul, St.Petersburg, Moscova 49 99
Larnaca, Atena, Paris, Londra, Frankfurt, Viena 59 119
Dublin, Lisabona, Madrid, Barcelona 79 159

Compania aeriană Air Moldova operează zboruri în 25 de destinaţii: Atena, Barcelona, Bologna, Bucureşti, Dublin, Verona, Viena, Kiev, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Madrid, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Surgut, Soci, Istanbul, Frankfurt, Veneţia,Torino plus cursele sezoniere – Antalya, Bodrum, Heraklion şi Nijnevartovsk. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

Vizualizări: 616 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar