+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

21:57
Air Moldova lansează un nou serviciu adiţional

Compania aeriană Air Moldova lansează un serviciu de transfer destinat pasagerilor care doresc să călătorească de la Bălţi la Paris, Roma, Veneţia, Frankfurt, Barcelona, Moscova sau alte destinaţii, la tarife extrem de avantajoase.

Compania aeriană Air Modova lansează începând cu 6 aprilie 2015, un proiect care le permite cetăţenilor municipiului Bălţi si celor din regiunea de nord a ţării să călătorească oriunde doresc, beneficiind acum de un serviciu adiţional, foarte util şi comod, care va pune zilnic la dispoziţia pasagerilor un autocar pentru transferul pasagerilor de la Aeroportul International Chişinău spre Bălţi şi vice-versa.

Oferta este valabilă pentru toate destinaţiile pe care operează Air Moldova cu plecare de pe Aeroportul Internaţional Chişinău: Atena, Barcelona, Bologna, Verona, Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid, Milano, Moscova, Nijnevartovsk, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Istanbul, Frankfurt, Veneţia,Viena, Dublin, Surgut, Torino.

Persoanele care doresc să beneficieze de serviciul dat, sunt rugaţi să-l solicite la agenţiile Air Moldova, agenţiile de turism din ţară, precum şi online pe www.airmoldova.md la procurarea biletelor cu punctul de pornire sau destinaţie: Bălţi.

Transferul pasagerilor spre aeroportul din Chişinău va fi efectuat zilnic, începând cu data de 6 aprilie 2015, cu un autocar confortabil, dotat cu sistem de climatizare. Autocarul va staţiona în Bălţi str.Stefan cel Mare 6/3 (agenţia de turism Sanair), iar în Chişinău - în parcarea Aeroportului Internaţional. Orarul curselor de transfer va fi următorul:

Zilnic (începând cu 6 aprilie 2015):
01:20 – Plecare din Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău
03:30 – sosire în Bălţi, str.Stefan cel Mare 6/3 (agentia Sanair)

03:40 – Plecare din Bălţi, , str.Stefan cel Mare 6/3 (agenţia Sanair)
06:00 – Sosire în Chişinău, Aeroportul Internaţional Chişinău

Pentru mai multe detalii, pasagerii sunt rugaţi să contacteze Serviciul Helpdesk al companiei Air Moldova.

Telefoanele de contact al serviciului “Helpdesk”: 
+373 22 83 08 30 
+373 22 57 65 45 
e-mail: helpdesk@airmoldova.md

Vizualizări: 621 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar