16:07
NEW ROUTE / Chişinău – Bruxelles din 11 octombrie cu Air Moldova

Continuam seria articolelor in premiera si va spunem ca AIR MOLDOVA compania nationala lanseaza un nou zbor direct spre Bruxelles capitala Belgiei.

Inceputul lunii octombrie aduce noi zboruri de pe Chisinau International Airport, Moldova de la compania nationala AIR MOLDOVA, lanseaza cursa CHIŞINĂU - BRUXELLES.

 

Din 11 octombrie, AIR MOLDOVA va zbura de 2 ori / saptamana intre Chişinău şi Bruxelles cu EMBRAER ERJ 190.

Orarul de zbor este urmatorul:

9U 801 KIV 06:30 – BRU 08:30 / marţi
9U 802 BRU 09:20 – KIV 13:00 /  marţi

9U 801 KIV 07:30 – BRU 09:30 / joi
9U 802 BRU 10:20 – KIV 14:00 /  joi

Biletele pot fi procurate online pe site-ul companiei www.airmoldova.md, la oficiile proprii de vînzări Air Moldova, precum şi la agenţiile autorizate din ţară şi de peste hotare.

Noua destinație din portofoliul companiei aeriene este una dintre cele mai moderne și mai frumoase orașe din Belgia. Chiar dacă este uneori perceput mai degrabă ca o destinație pentru diplomați și oameni de afaceri, Bruxelles este o destinație turistică interesantă. Atracțiile principale includ Grand Place, un obiect al Patrimoniului Mondial UNESCO, cu Primăria gotică din centrul vechi. Un alt punct de reper frumos este Palatul Regal.

Pe lîngă noua cursă aeriană Bruxelles, compania Air Moldova operează zboruri spre încă 24 de destinaţii precum: Atena, Antalya, Barcelona, Bologna, Dublin, Frankfurt, Istanbul, Heraklion,Larnaca, Lisabona, Londra, Madrid,Milano, Moscova, Paris, Roma, Venetia, Verona, Viena, Sankt-Petersburg, Torino şi Florenţa la care se adaugă cursele sezoniere – Tivat si Rodos. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business.

 

Vizualizări: 1226 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar