23:22
Decorul de iarnă inedit de la Aeroportul Chișinău remarcat de portalurile de specialitate internaționale !!!

Aeroportul Internațional Chișinău – o călătorie prin poveste de iarnă, de această părere sunt cei de la ANNA.AERO - un portal şi revistă lider în industria transportului aerian cu 100,000 de vizitatori unici lunari şi 50,000 de abonaţi la newsletter-ul anna.aero.

Decorul inedit de iarnă din terminalul Aeroportului Internațional Chișinău este remarcat de acest portal internațional. „În perioada sărbătorilor de iarnă, compania care gestionează Aeroportul Internațional Chișinău, Avia Invest, a decorat terminalul Aeroportului Internațional Chișinău, singura poarta de acces aerian internațional spre Republica Moldova, într-un mod absolut inedit. Atmosfera terminalului completează perfect imaginea unei povești perfecte de iarnă, creând o atmosferă feerică spectaculoasă.

A devenit deja o tradiție ca în perioada sărbătorilor de iarnă “Avia Invest” să pregătească diferite surprize pentru toți pasagerii, astfel încât să aducă mai multă bucurie și emoții pozitive pentru fiecare pasager care pleacă din sau sosește la Aeroportul Chișinău.”

În articol mai este menționat și despre rezultatule investițiilor făcute în dezvoltarea și modernizarea Aeroportului Chișinău care este principala poartă aeriană a Republicii Moldova.

 

Vizualizări: 565 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar