+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

12:54
În curând ar putea fi lansate zboruri directe din Chişinău spre Belarus

Este posibil să fie lansată cursa aeriană directă între Chișinău și Minsk. Acest lucru a fost declarat de către viceprim-ministrul Belarus, Mihail Rusîi, la întîlnirea dintre președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, cu reprezentanții oamenilor de afaceri din Belarus.

Potrivit mass media din Belarus, el a menționat că acum cu aeronava de la Minsk la Chișinău se poate ajunge doar prin Kiev sau Moscova.

„Lucrăm asupra problemei, pentru a găsi către luna septembrie o soluție pentru asigurarea traficului aerian. Acest lucru va oferi oportunități de lucru și în domeniul afacerilor, dar și în dezvoltarea turismului, în plus, va permite să poată profita de fluxurile de tranzit”, a spus Mihail Rusîi.

Potrivit spuselor lui, pe ordinea de zi e și propunerea de a îmbunătăți și legăturile feroviare între cele două țări. Pe sectorul transporturilor Belarus speră, de asemenea, să poată participa la proiecte de infrastructură în Moldova. Lucrătorii rutieri din Belarus participă la tenderul pentru construcția șoselei de centură din Chișinău.

Vice-premierul Belarus și-a exprimat încrederea că cele două guverne vor fi în măsură să elimine barierele care împiedică în prezent activitatea businessului din Belarus și Moldova.

Vizualizări: 873 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar