+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

07:00
Cel mai spectaculos plane spotting din Moldova a avut loc la Aeroportul Chișinău

"Avia Invest" a organizat pe 22 august 2017 una dintre cele mai spectaculoase sesiuni de plane spotting din R. Moldova sub genericul "SummerSun KIV Spotting 2017". Astfel, de dimineață până la apus, 15 plane spotteri din Ucraina și Republica Moldova au avut posibilitatea să observe avioanele de pe Aeroportul Chişinău prin obiectivul aparatului de fotografiat. Pe lângă faptul că iubitorii de aviaţie au realizat fotografii instantanee cu echipajele companiilor aeriene, aeronavele în zbor, la decolare sau aterizare chiar în apropierea pistei, aceştia au avut ocazia să urmărească activitatea aeroportului timp de o zi întreagă.

De asemenea, autorii celor mai reușite poze de la spotting vor participa la concurs și vor fi premiați atât din partea companiilor aeriene cât și din partea Avia Invest.

În continuare, compania adminsitrator a Aeroportului Chișinău va păstra tradiţia de a organiza acest eveniment și în următorii ani, având în vedere că sesiunea de plane spotting se bucură de o bună apreciere în rândul spotterilor, fotografilor amatori/profesionişti şi bloggerilor.

Vizualizări: 601 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar