+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

16:39
Aeroportul Chișinău cucerește conferința din Catalonia!

Aeroportul Intenațional Chișinău cucerește conferința din Catalonia – sub acest titlul a fost publicat un articol în una dintre cele mai importante publicații profesionale în domeniul industriei aviației „Anna Aero“.

Avia Invest reprezintă cu mândrie Republica Moldova și Aeroportul Internațional Chișinău la cea mai mare expoziție internațională din domeniul transportului aerian - “World Routes 2017”. Conferința Routes este considerate una dintre cele mai anticipate și serioase evenimente mondiale pentru aviația profesională. Aceasta este o platformă globală, cu peste 3.000 de delegați din companii aeriene și aeroporturi.

În articol se menționează că “Aeroportul Internațional Chișinău este cel mai de succes proiect de concesiune al Republicii Moldova. Din momentul concesiunii de către Avia Invest în 2013, investițiile au depășit suma de 50 milioane de euro! Avia Invest a implementat schimbări enorme de modernizarea aerogării. În urma acestora traficul de pasageri și numărul destinațiilor au crescut, și ca urmare a numeroaselor modificări ale infrastructurii și îmbunătățirii calității serviciilor, Aeroportul Internațional Chișinău a devenit mai atractiv pentru companiile aeriene.”

În plus, oaspeții standului aeroportului din Chișinău au fost plăcuți surprinși de ospitalitatea, atmosfera caldă și suvenirurile tradiționale pe care Aeroportul le-a pregătit pentru toți delegații.

Vizualizări: 598 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar