+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

22:44
Peste 35.000 mii de spectatori au urmărit show aviatic excepțional la Aaeroportul Chișinău

RECORD: peste 35 mii de oameni au urmărit un show aviatic excepțional la Aaeroportul Chișinău

Avia Invest a organizat pe Aeroportul Internațional Chișinău un show aviatic excepțional. Anul acesta s-a înregistrat un record nou: peste 35 mii de oameni au urmărit cele mai spectaculoase acrobații aeriene și un concert cu cei mai îndrăgiți interpreți din Moldova.

Concesionarul Aeroportului Chișinău a organizat Sărbătoarea dedicată Zilei Aviaţiei Civilecare a avut un program bogat, divers și interesant. Zboruri în formație cu Aeroclubului României și Air Moldova, Iacarii Acrobați și Federaţia de Parașutism din Moldova au executat acrobații absolut inedite. În premieră pentru Republica Moldova, a evoluat Dunking Devils, renumita echipă de baschet acrobatic care a impresionat vizitatorii cu o mulţime de configuraţii unice.

Standul Avia Invest a fost unul memorabil, impresionând mulțimea prezentă la eveniment. Vizitatorii au avut posibilitatea să călătorească în timp. Elementele şi personajele zonei au creat atmosfera şi imaginea perfectă a începutului aviației civile. Zona pentru cei mici a fost una impresionantă. Copiii s-au distrat de minune alături de super eroiii preferați într-o zonă special amenajată. Aceștia au participat la mai multe activități: trambuline, experimente educative, ateliere de creație pentru toate gusturile, face-painting şi show-uri cu baloane de săpun.

Deasemenea, Avia Invest a felicitat peste 500 de veterani din cadrul Aviaţiei Civile şi s-au oferit sute de mulţumiri pentru că au pus bazele aviaţiei în Moldova şi au participat de dezvoltarea acesteia.

Între demonstrații aeriene, acrobatice şi zone interactive, oaspeții au admirat o expoziție de aeronave de diferite categorii şi echipamente de lucru ale Aeroportului. Pe parcursul evenimentului, vizitatorii au dansat sub ritmurile interpreţilor îndrăgiţi: Dara şi SunStroke Project, iar la sfârşitul zilei, Zdob şi Zdub au încins atmosfera pe Aeroportul Internaţional Chişnău.

Vizualizări: 579 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar