13:00
Turiști întâmpinați festiv la Aeroportul Chișinău, în ajunul Zilei Naționale a Vinului!

În ajun de Ziua Națională a Vinului, Petru JardanDirector General, „Avia Invest”, Gheorghe Arpentin, director Oficiul Național al Viei și Vinului și Diana Lazăr, vicedirector Proiectul de Competitivitate din Moldova au întâmpinat festiv turiștii care au sosit azi la Aeroportul Chișinău.

Astfel, „Avia Invest” este partener și gazdă pentru acțiunea devenită deja tradiție, de a întâmpina turiștii la Aeroportul Chișinău cu sticle de vin cu logo-ul “Wine of Moldova”. Călătorii care ajung la Aeroportul Internațional Chișinău pe 6-7 octombrie, în ajunul Zilei Naționale a Vinului, se vor bucura de o primire în cele mai bune tradiții ale ospitalității moldovenești: vin de calitate și voie bună în „casa mare”, amenajată special. Timp de două zile, promoterii îmbrăcați în costume naționale vor distribui în zona „Sosiri” cele circa 5000 de sticle promoționale cu vin, însoțite de pliante informative despre Ziua Națională a Vinului, precum și invitația de a participa la spectacolul cultural din Piața Marii Adunări Naționale. 

„Odată cu renovarea și extinderea aeroportului, suntem mândri să putem întâmpina și mai mulți călători în cele mai bune condiții. Ziua Națională a Vinului este ocazia perfectă pentru a-i cuceri pe turiștii străini cu tradițiile noastre și a-i servi cu tot ce avem mai bun – Vinul Moldovei. Iar cei care gustă odată din ospitalitatea noastră, se vor întoarce neapărat”, a declarat Petru JardanDirector General „Avia Invest”

Ziua Națională a Vinului, cea mai mare sărbătoare a tradițiilor, ajunsă la cea de-a 16-a ediție, va avea loc în acest an pe 7-8 octombrie, în Piața Marii Adunări Naționale. Genericul evenimentului, „Păstrăm legenda vie”, îndeamnă la cunoașterea legendei Vinului Moldovei și păstrarea acesteia în armonie cu natura. 

Vizualizări: 464 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar