+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

01:00
Air Moldova a aterizat in Dubai, Emiratele Arabe Unite

Ruta a fost deschisa pe 23 noiembrie, iar zborurile sunt operate de doua ori / saptamana. Air Moldova devine astfel singurul operator din Republica Moldova care oferă zboruri directe spre Emiratele Arabe Unite.

In premiera pentru istoria aviatiei civile din Republicii Moldova a fost realizat primului zbor spre Orientul Mijlociu. Pe data de 23 Noiembrie , la ora 21:50 a decolat prima cursa 9U 577 Chișinău - Dubai, operată cu aeronava de tip Embraer ERJ-190LR. La aterizare, pasagerii și echipa „Air Moldova” au fost întâmpinați de către reprezentanții „Aeroportului International Dubai” cu tradiționalul botez de inaugurare. Dubai devine prima destinatie din portofoliul Air Moldova din Orientul Mijlociu.

Ruta va fi operata cu Airbus A319 de doua ori / saptamana, luni și joi. Airbusurile A319 ofera 150 de locuri (intro singura clasa econom). Programul zborurilor este urmatorul (Orele locale):

9U 577 Chișinău (KIV) 21:50 – Dubai (DXB) 04:50 + / A319 / luni și joi
9U 578 Dubai (DXB) 06:50 + – Chișinău (KIV) 10:10 + / A319 / marți și vineri

La moment flota operatorului național include doua tipuri de aeronave din familia Airbus (2 A319) / (2 A320) și Embraer (3 ERJ 190LR).

Dubai este cel mai mare oraș din Emiratele Arabe Unite (UAE) după numărul populației.Este situat pe coasta de sud-est a Golfului Persic și este reședința emiratului omonim. Principalul aeroport din Dubai este Aeroportul Internațional Dubai. Dubai International Airport (IATA: DXB) este cel mai mare hub din Orientul Mijlociu. Orașul atrage călătorii care caută ceva nou și diferit, oferind facilități internaționale împreunî cu aventura Orientului Mijlociu și destinații exotice cu un stil de viață cosmopolitan. Dubai este capitala nedisputată a sporturilor din Orientul Mijlociu, găzduind evenimente de talie mondială.

Bujr al Arab este un hotel impresionant cotat la 7 stele, construit pe o insulă articială, forma sa de palmier fiind inconfundabilă. Alt loc ce merită vizitat este bazarul de aur, în care magazinele sunt aliniate unul lângă altul și bijuteriile de aur se găsesc pretutindeni de vânzare. Emblematic pentru Dubai, Dubai Creek este leaganul primei civilizatii de aici – in acest estuar cei din tribul Bani Yas culegeau primele perle si tot aici pescuiau, in apele sarate, asigurandu-si traiul zilnic.

Acum, Dubai Creek este locul unde va puteti plimba printr-o renumita piata in aer liber, faimoasa pentru ca aici veti gasi bijuterii din aur, mirodenii si textile arabesti de cea mai buna calitate; tot in zona Dubai Creek veti gasi si Dubai Museum, o locatie care nu trebuie sa lipseasca de pe lista locurilor de vizitat din Dubai. Dubai – un paradis în mijlocul deșertului, merită cu siguranță vizitat.

Vizualizări: 1007 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar