02:30
Fly Dubai ar putea relansa cursa directa Dubai-Chişinău din martie 2018

În cadrul unei vizite oficiale la Abu Dhabi, premierul Republicii Moldova Pavel Filip a avut o întrevedere cu premierul, vicepreşedintele și conducătorul orașului Dubai. În contextul întrunirii s-a discutat despre regimul liberalizat de vize dintre state și despre lansarea cursei directe Dubai-Chișinău.

În sensul operării zborurilor directe între Republica Moldova și Emiratele Arabe Unite, oficialii au salutat reluarea curselor dintre Chișinău și Dubai din noiembrie 2017, dar și interesul altor operatori avia, inclusiv low-cost, de a lansa asemenea curse. Astfel, compania Fly Dubai s-a arătat interesată să lanseze din martie 2018 curse directe Dubai-Chișinău.

Aceste măsuri, în opinia oficialilor, vor intensifica relațiile dintre oamenii de afaceri, vor spori volumul de investiții directe, precum și schimburile comerciale bilaterale.

La moment pe cursa directa Chișinău-Dubai-Chișinău zboară operatorul național AirMoldova. Cursa este operată o dată pe saptamana, dupa urmatorul orar de zbor (ore locale):

9U 577 Chișinău (KIV) 21:50 – Dubai (DXB) 04:50+ / A319 / joi
9U 578 Dubai (DXB) 06:50+ – Chișinău (KIV) 10:10+ / A319 / vineri

Daca vor aparea detalii de la operatorul aerian Fly Dubai despre relansarea cursei directe Dubai-Chisinau o sa anuntam pe website-ul MoldavianSpotters și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/MoldavianSpotters.

Vizualizări: 625 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar