21:28
“Zbor în Dar” – Certificate cadou de la AirMoldova

Sunteţi în căutarea cadoului perfect pentru cei dragi?

Iarna aceasta puteţi oferi persoanelor apropiate mai mult decât un simplu cadou – oferiţi o experienţă, un mod frumos de a aduna amintiri, pentru că amintirile pot fi cele mai frumoase cadouri.

Compania Air Moldova vă oferă posibilitatea procurării Certificatelor Cadou „Zbor în Dar” prin care dăruiţi celor dragi oportunitatea de a-şi alege singuri destinaţia pentru o călătorie frumoasă şi memorabilă.

Certificatul „Zbor în Dar” este un certificat de valoare emis de Air Moldova şi se poate utiliza procurând bilete de avion la cursele directe operate de companie cât şi pentru achitarea serviciilor adiţionale.

Valoarea voucherului va fi indicată pe el conform deciziei cumpărătorului, suma indicată reprezintă reducerea din preţul biletului sau al serviciului solicitat. Deţinătorul certificatului nu va putea primi contravaloarea acestuia in lei.

Certificatul poate fi utilizat doar o singură dată, integral. Produsul solicitat trebuie sa aiba o valoare mai mare sau egală cu suma indicată pe certificat pentru ca diferenţa nu se returnează iar în cazul în care costul serviciului este mai mare decât valoarea certificatului, deţinătorul va achita diferenţa.

Voucherul poate fi procurat la Agenţia Air Moldova din str. Negruzzi 10 şi la agenţiile autorizate din ţară. Certificatul este valabil 12 luni din momentul emiterii şi poate fi valorificat la agenţia de unde a fost procurat sau casa nr.4 din Aeroportul Chişinău.

Cei care vor alege să procure certificatul “Zbor în Dar” online, pe site-ul companiei www.airmoldova.md pot obţine mai multe detalii accesând acest link

Pentru orice informaţii legate de obţinerea sau utilizarea voucherelor, vă rugăm să contactaţi serviciul Call Center Air Moldova la numărul +373 22 830 830.

Vizualizări: 389 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar