21:35
FLY ONE, in top 10 cei mai punctuali !!!

Compania FLY ONE este în top 10 la capitolul cea mai punctuală companie aerienă la categoria EMEA (Europe, Middle East and Africa), în luna octombrie 2018!

Conform rapoartelor realizate de experții OAG (Official Aviation Guide of the Airways), compania aeriană FLY ONE din Republica Moldova s-a clasat pe poziția 7 în topul celor mai punctuale companii aeriene la categoria EMEA (Europe, Middle East and Africa), reușind performanța de 97% la capitolul punctualitate și niciun zbor anulat.

Astfel, FLY ONE ocupând locul 7 a reușit să depășească alte 185 companii aeriene internaționale care operează în această regiune. 

OAG a fost fondată în 1929 și utilizează cea mai mare rețea de date din lume despre călătoriile aeriene, furnizând informații și aplicații digitale către companii aeriene, aeroporturi internaționale, agenții guvernamentale și companii de servicii legate de călătorii. Raportul OAG poate fi găsit accesând site-ul oficial a companiei, www.oag.com.

FLY ONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț, către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operațional, tehnic şi financiar-comercial calificat. Amintim că FLY ONE s-a lansat în anul 2016 și operează în prezent 11 destinații, 6 curse regulate și 5 curse charter: Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Izmir, Sharm el-Sheih, Bodrum. Flota FLY ONE este alcătuită din avioane de model Airbus A320 și A319.

Airbus A320 este o familie de avioane bimotoare de pasageri, de diametru standard, scurt/mediu-curier construite de Airbus. Familia este alcătuită din 4 modele, în funcție de autonomia de zbor și de capacitate, A318, A319, A320, A321. Intrat în serviciu în 1988, a fost primul avion de pasageri cu comenzi de zbor digitale fly-by-wire și este cel mai popular model comercializat de Airbus existând peste 5000 de comenzi, din care peste 3000 de avioane au fost livrate și sunt operaționale.

Avionul posedă un culoar mai larg, pentru a ușura accesul pasagerilor, și un spațiu de stocare deasupra scaunelor mai mare. Sistemele de control și mentenanță sunt digitale, ca și o mare parte din sistemele avionice. Controlul avionului este făcut cu ajutorul sistemelor EFIS folosindu-se un sidestick în locul tradiționalei manșe. Printre facilitățile revoluționare ale aeronavelor s-au numărat - primul set complet digital de instrumente, primul sistem complet de control fly-by-wire dintr-un avion comercial.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi rezervate pe site-ul oficial www.flyone.md, precum și la agenții autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova cât și peste hotare.

Vizualizări: 390 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar