+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

00:00
AirMoldova sărbătoreşte 10 ani de operare a zborurilor pe Aeroportul Pulkovo

Începând cu anul 2008, aeroporturile din Chișinău și St. Petersburg sunt conectate de zborurile regulate operate de transportatorul național al Republicii Moldova. Timp de zece ani de zbor, compania AirMoldova a transportat 509 de mii de pasageri catre Pulkovo. În unsprezece luni ale acestui an, compania aeriană a deservit 83 de mii de pasageri în aeroportul Pulkovo, cu 2% mai mult decât în aceeași perioadă a anului 2017.

În cinstea acestei date aniversare, zona de check-in, pentru zborurile transportatorului din Aeroportul Pulkovo, a fost decorată festiv, iar pasagerii au gustat din deliciile pregătite cu mare drag pentru ei.

Compania AirMoldova efectuează zboruri zilnice pe ruta Chișinău - Sankt Petersburg în perioada de toamnă-iarnă, numărul acestora crescând la două zboruri zilnice în perioada de primăvară-vară. Rutele sunt operate pe aeronave confortabile Airbus A319 și Embraer ERJ190LR, oferindu-le pasagerilor siguranţă şi confort.

AirMoldova operează zboruri directe spre 25 destinaţii din Europa, Rusia şi Asia precum: Barcelona, Bologna, Bruxelles, București, Dubai, Dublin, Florenţa, Frankfurt, Geneva, Istanbul, Kiev, Krasnodar, Larnaca, Lisabona, Londra, Milano, Moscova, Paris, Roma, Sankt-Petersburg, Tel-Aviv, Torino, Veneția, Verona și Viena.

Vizualizări: 673 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/2
Total comentarii : 0
avatar