+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

13:28
AirMoldova a reluat din 25 mai zborurile pe ruta Chisinau - Madrid

Compania AirMoldova a relansat la data de 25 mai cursa de vară Chișinău - Madrid - Chișinău, singurul zbor direct din Chișinău spre capitala Spaniei, una din cele mai importante destinații turistice la nivel mondial.

Compania a revenit la această destinație ca răspuns la mai multe solicitări din partea turiștilor moldoveni, dar și ale cetățenilor noștri stabiliți în Spania care intenționează să revină în țară în vacanța de vară.

9U 853 Chisinau (KIV) 20:20 – Madrid (MAD) 23:20 / ERJ 190 / miercuri si sambata
9U 854 Madrid (MAD) 00:30 – Chisinau (KIV) 05:20+1 / ERJ 190 / joi si duminica

Costul unei călătorii spre una din cele mai „vânate” destinații turistice pornește de la 102 euro, cu toate taxele incluse. Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul www.airmoldova.md sau de la agențiile autorizate.

Capitala Spaniei, orașul Madrid, găzduiește anual milioane de turiști. Orașul este cunoscut pentru numărul mare de clădiri de importanță culturală și artistică. De asemenea, Madrid-ul este comod ca punct de pornire spre alte destinații turistice cu o important încărcătură istorică și arhitecturală precum Toledo, Segovia, Ávila, Aranjuez, Alcalá de Henares, mănăstirea și complexul de palate de la El Escorial. Nu în ultimul rând, capitala Spaniei este cunoscută și pentru viața sa de noapte, discotecile și cluburile sale renumite în toată lumea.

Vizualizări: 495 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar