+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

01:00
ORHEI, noua aeronavă Airbus A320 a companiei FLY ONE si devine cel mai mare operator de Airbus din MOLDOVA

Compania aeriană FLY ONE își lărgește flota cu încă o aeronavă de tip Airbus A320. Astfel, cu un total de 5 aeronave din familia Airbus devine cel mai mare operator de Airbus din Moldova. Noua aeronava este de aceeași vârstă ca celelalte trei aeronave deținute de FLY ONE din familia Airbus A320, toate fiind din anul 2008. Prin urmare, FLY ONE beneficieză în continuare de cea mai „tânără” flotă existentă în Republica Moldova. Noul avion de tip Airbus A320 este al cincilea la număr aflat în proprietatea companiei și are numărul de înregistrare (ER-00005).

Aeronava a aterizat pe Aeroportul Internațional Chişinău Joi, 20 iunie, la ora 09:57. Cum a fost anunțat anterior, pe lângă numărul de înregistrare, aeronava a primit și un nume –  „ORHEI”. Astfel, FLY ONE continuă tradiția de a promova internațional orașele din Moldova.

Directorul general al companiei, Mircea Maleca, a declarat: „Achiziționarea acestor două aeronavei face parte din strategia de dezvoltare a companiei începută încă în anul 2016 și va permite companiei deschiderea noilor rute, vor asigura confortul dar și siguranța sporită a pasagerilor. Continuând proiectele ambițioase, FLY ONE tinde să depășească așteptările pasagerilor, iar strategia de bază se regăsește în acest principiu.”

Noua achiziție are o capacitate de (Y180 locuri), viteza de croazieră pe care o atinge este de 840 km/h, iar înălțimea maximă a zborului poate fi de 11900 metri. ER-00005 a mai activat in flota: Mandala Airlines, Amentum, Volaris si in final familia FLY ONE. Noua aeronavă vine să deservească cursele regulate și charter pe distanțe medii și lungi.

FLY ONE operează doar cu avioane de tip Airbus A320 family - 4 aeronave A320 și 1 aeronavă A319, aeronave care corespund tuturor standardelor de securitate ale Asociației Internaționale de Transport Aerian (IATA) și EASA. Achiziționarea aeronavei „ORHEI” face parte din strategia de dezvoltare a companiei începută încă în anul 2016. Ţinem să informăm că luna trecută, FLY ONE a primit încă o aeronavă de acelaşi tip.

Compania FLY ONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații, 7 curse regulate și 4 curse charter: Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.  Adițional FLY ONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Moscova – Surgut, Moscova - Krasnodar și Moscova -  Sankt Petersburg.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.

Vizualizări: 590 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar