11:08
FLY ONE a lansat pe 19 Iulie zborurile directe pe ruta Chisinau - Londra (Southend)

FLY ONE operează zboruri începând de vineri 19 iulie zboruri directe pe directia Chisinau - Londra (Southend).

Această cursă vine să aducă un plus de valoare și să facă posibil ca pasagerii FLY ONE să-și viziteze rudele mai des sau să viziteze capitala Marii Britanii. Datorită prețurilor accesibile la bilete, care încep de la 49 de euro într-o direcție, nouă cursă FLY ONE face și mai accesibile călătoriile spre și din Londra (Southend).

Zborurile sunt operate de două ori pe săptămână, în zilele de marți și vineri.

5F 617 Chisinau (KIV) 20:45 – Londra (SEN) 21:50 / A319 / marti si vineri
5F 618 Londra (SEN) 22:40 – Chisinau (KIV) 03:40+1
/ A319 / miercuri si sambata

Directorul General FLY ONE MIRCEA MALECA a declarat: „Lansarea zborurilor directe către Londra, este rezultatul cererilor din partea clienților noștri pentru o alternativă accesibilă de zbor în și din Londra pentru ai vizita pe cei dragi cât mai des iar zilele și orele de zbor stabilite permit o mini vacanță celor care vor să scape de rutină. Colaborarea FLY ONE cu London Southend Airport face posibil ca împreună să asigurăm pasagerilor o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț.”

Această destinație este a 11-a la număr în portofoliul companiei și este operată cu o aeronavă de tip Airbus A319. FLY ONE a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț către cele mai importante destinații din Europa și Rusia, fapt asigurat de către personalul operațional, tehnic şi financiar-comercial calificat.

FLY ONE s-a lansat în anul 2016 și în prezent operează zboruri către 11 destinații, 7 curse regulate: Londra (Southend), Moscova (Vnukovo), Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris (Charles de Gaulle) și 4 curse charter: Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum. Adițional FLY ONE oferă 3 curse în calitate de marketing carrier: Chisinau - Moscova – Surgut, Chisinau - Moscova - Krasnodar și Chisinau - Moscova - Sankt Petersburg.

Biletele pentru zborurile companiei pot fi achiziționate pe site-ul oficial www.flyone.md și la agențiile autorizate atât pe teritoriul Republicii Moldova, cât și peste hotare.

Vizualizări: 365 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar