+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

16:42
FLY ONE lansează transformarea digitală cu Navitaire

FLY ONE a implementat platforma avansată de rezervări și vânzare New Skies®, oferind acces la capacitățile avansate în comerț electronic și distribuție. Navitaire, parte a companiei Amadeus, oferă tehnologii și business soluții în industria aeriană, deservind peste 60 dintre cei mai importanți transportatori aerieni hybrid și low-cost din lume.

FLY ONE s-a angajat într-un program de transformare digitală importantă, care va fi bazat pe arhitectura orientată digital și tehnologiile moderne a New Skies. Soluțiile, oferite de Navitaire, creează o platformă puternică pentru instrumentele digitale adoptate de companiile aeriene, tehnologii care vor ajuta FLY ONE să-și extindă serviciile adiționale, optimizând baza de costuri. Din prima zi, noul sistem de rezervare a permis FLY ONE să ofere peste 35 de servicii adiționale. Odată cu migrarea la soluțiile Navitaire, FLY ONE se așteaptă să-și consolideze în continuare structura de costuri, care va rezulta în prețuri mai mici la bilete de avion, creând noi perspective de extindere a rețelei de zboruri în Europa de Est.

Sistemul de rezervări New Skies® al Navitaire este o platformă digitală, „e-commerce first”, cu instrumente de vânzare cu amănuntul, analitice și personalizate pentru pasageri. Soluția este proiectată pentru o eficiență sporită, folosind un cod unic de confirmare a rezervărilor, care gestionează atât rezervarea inițială cât și setul de comenzi adiționale în ciclul întreg de rezervare pentru pasageri. Reperul important al New Skies este aplicarea datelor în timp real în procesul de luare a deciziilor, care este valorificat pe deplin de către companiile aeriene inovative.

Mircea Maleca, CEO FLY ONE, salută acest pas important, și subliniază rolul esențial pe care îl au aceste soluții în a-și atinge obiectivele: „Misiunea FLY ONE este de a oferi noi oportunități de călătorie la prețuri mult mai accesibile, pentru clienții noștri. Soluțiile Navitaire ne permit să oferim o platformă orientată către consumator, în care experiența și posibilitățile de personalizare a călătoriei asigură confortul clienților și succesul nostru. Noile soluții de gestionare a rezervărilor și a veniturilor ne vor permite să îmbunătățim în continuare structura noastră low-cost și noile oportunități de venituri. Mai mult, credem că platforma Navitaire ne va oferi un set larg de instrumente, care ne va susține obiectivul de extindere a rețelei de zboruri. "

„FLY ONE și echipa sa talentată au o viziune clară, cu un impuls puternic de a folosi tehnologiile digitale concepute pentru a-i ajuta să valorifice oportunitățile sale”, a declarat David P. Evans, CEO Navitaire. „Suntem onorați că FLY ONE a selectat soluțiile digitale în parteneriat cu Navitaire pentru a crea fundamentul și setul de instrumente pentru implementarea strategiilor de creștere. FLY ONE, alături de companiile aeriene care au adoptat tehnologiile Navitaire, schimbă modul în care oamenii călătoresc prin soluții digitale și idei inovatoare. Suntem nerăbdători să lucrăm împreună, în timp ce FLY ONE își schițează traiectoria spre succes."

Despre Navitaire

Compania Navitaire (www.navitaire.com), o companie parte a Amadeus Group, furnizează servicii în industria tehnologică care sprijină creșterea, profitabilitatea și inovația la peste 60 de companii aeriene și companii feroviare din întreaga lume care transportă un număr total de 750 de milioane de pasageri, inclusiv multe dintre cele mai de succes din lume companii aeriene low-cost și hibrid. Navitaire oferă o gamă completă de soluții testate, axate pe generarea de venituri și eficientizarea costurilor în domeniile rezervărilor, serviciilor adiționale, loialității, gestionării veniturilor, contabilității veniturilor și informațiilor de afaceri. Navitaire are birouri în America de Nord, Europa, Asia și Australia și este o filială deținută în întregime de Amadeus Group.

Vizualizări: 500 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar