+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

18:12
Primul avion al HiSky Moldova va fi un Airbus A320

HiSky a devenit partenerul unuia dintre cei mai mari investitori din aviația mondială. Este vorba despre Air Lease Corporation - o companie lideră pe piața leasing-lor avia cu un portofoliu investiotional de peste 22 miliarde USD. Contractul presupune achiziția în regim dry lease a unui avion Airbus A320 asamblat în anul 2010. Aeronava (cu număr de înregistrare MSN 4493), va fi cea mai nouă unitate de transport aerian utilizată de către operatorii din Republica Moldova.

„Vom lega parteneriate cu cât mai mulți investitori de-o asemenea anvergură, astfel încât să apropiem Republica Moldova de liga țărilor căutate pentru dezvoltarea afacerilor internaționale”, declară Iulian Scorpan, Directorul General HiSky.

Avionul MSN 4493 se află la etapa de pregătire preliminară pentru livrare. El urmează să fie vopsit în culorile HiSky, iar la Chișinău va ajunge în luna iulie. Înainte de a intra în flota HiSky, avionul a zburat pentru companii precum Tiger Airways, Scoot din Singapore și Ernest Airlines.

„Suntem fericiți și nerăbdători să punem la dispoziția pasagerilor un avion modern, ecologic și cu standarde înalte de siguranță. Scopul nostru este ca fiecare pasager care ajunge la bordul aeronavelor noastre să aibă parte de confort și să trăiască un sentiment puternic de încredere”, mai spune Directorul HiSky.

La rândul lor, reprezentanții Air Lease Corporation își exprimă bucuria pentru o primă colaborare în Republica Moldova.

„ALC are plăcerea de a anunța semnarea contractului de închiriere a aeronavei A320 de către HiSky Moldova. Cunoaștem de mulți ani echipa executivă care se află, acum, la HiSky și suntem onorați să participăm la lansarea acestei companiei aeriene, oferindu-le prima lor aeronavă”, afirmă David Beker, Vice President and Head of Aircraft Sales & Trading at Air Lease Corporation.

Despre:

HiSky s-a lansat pe piața avia în luna februarie, curent, și pune la dispoziția pasagerilor bilete către șase destinații din Europa – Londra (Marea Britanie), Dublin (Irlanda), Lisabona (Portugalia), Paris (Franța), Bologna (Italia) și Dusseldorf (Germania). Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus, iar zborurile HiSky vor fi operate începând cu data de 1 iulie.

Air Lease Corporation ( ALC ) este o companie americană de leasing avia care achiziționează aeronave comerciale noi prin comenzi directe de la Boeing, Airbus, Embraer și ATR, apoi le dă chirie companiilor aeriene din întreaga lume. Compania investește în cele mai moderne avioane tehnologice, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, pentru a reduce impactul lor asupra mediului și pentru a moderniza flota mondială în viitor. Air Lease Corporation s-a angajat să opereze cu cele mai înalte standarde de responsabilitate social, de mediu și de conduită etică și crede în afaceri cu companii care au aceleași standarde.

Categorie: NOUTĂȚI HISKY | Vizualizări: 497 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar