+373 60 641 777 (CRISTIAN - VIBER & WHATSAPP)
menu
person

21:57
Al doilea membru HISKY (ER-SKY), prima aterizare in Moldova

La data de 22 DECEMBRIE, la ora locala 15:00, al doilea Airbus A319-131 HiSky (ER-SKY) sa alăturat familiei HiSky și ca aeroport de bază a ales CHIȘINĂU. Primul membru Airbus A320 (YR-SKY) este bazat la Aeroportul din Iași.

Airbus A319-131 (ER-SKY) a activat în flota SOUTH AFRICAN AIRWAYS. A efectuat primul zbor pe 28 OCTOMBRIE 2004. Oferă 144 de locuri într-o singură clasă, propulsia fiind asigurata de motoare 2x IAE V2522-A5.

COMUNICAT HISKY:

Cea de-a doua aeronavă a companiei HiSky a aterizat marți după-amiază la Chișinău (22 decembrie, 2020) și a fost înmatriculată în Registrul de Stat al R.Moldova sub însemnul național ER-SKY. Airbusul de model A319 a fost vopsit în culorile HiSky și va începe să opereze zboruri la începutul anului viitor. Aeronava are 144 de fotolii, toate noi și confortabile.

Înregistrarea aeronavei în Registrul de Stat este ultima etapă în procesul de obținere a propriului certificat de operator aerian emis de statul R.Moldova.

„Anul 2020 a fost extrem de dificil pentru aviație, dar noi nu am renunțat la visul nostru. Ne-am adaptat și ne-am updatat din mers, transformând provocările în oportunități. Am pornit proiectul HiSky cu alte prognoze și trebuie să recunosc că Pandemia ne-a dat peste cap toate planurile inițiale, dar evenimentul de astăzi vorbește despre faptul că a meritat să fim răbdători și luptători. Suntem încrezători că anul 2021 va aduce vești bune în ceea ce privește restricțiile de călătorie, astfel încât compania noastră să-și poată onora demn angajamentele față de pasageri”, a declarat Iulian Scorpan, director general HiSky.

Compania HiSky vine cu o altă abordare în ceea ce-i privește pe pasageri - siguranța, confortul și așteptările lor fiind prioritare pentru noi.

Cât ține de prețuri, HiSky va îmbina principiile low-cost cu o gamă de servicii adiționale pentru care pasagerii vor putea opta contra-cost. Lansarea zborurilor este planificată la începutul lui 2021, însă cu detalii exacte despre destinații, orarul zborurilor și prețurile de lansare, vom reveni ulterior.

Amintim că avionul a intrat în posesia HiSky urmare a unui contract cu Air Lease Corporation - o companie lideră pe piața leasing-lor avia, cu un portofoliu investiotional de peste 22 miliarde USD. Avionul de model A319-131 a fost asamblat în 2004.

Despre:

HiSky s-a lansat pe piața avia în luna februarie, curent, și pune la dispoziția pasagerilor bilete spre mai multe destinații importante din Europa. Serviciile HiSky se regăsesc în patru clase de rezervare: basic, classic, premium și premium plus, iar zborurile HiSky vor fi operate din și spre aeroporturile din Iași și Chișinău.

Air Lease Corporation ( ALC ) este o companie americană de leasing avia care achiziționează aeronave comerciale noi prin comenzi directe de la Boeing, Airbus, Embraer și ATR, apoi le dă chirie companiilor aeriene din întreaga lume. Compania investește în cele mai moderne avioane tehnologice, eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, pentru a reduce impactul lor asupra mediului și pentru a moderniza flota mondială în viitor. Air Lease Corporation s-a angajat să opereze cu cele mai înalte standarde de responsabilitate social, de mediu și de conduită etică și crede în afaceri cu companii care au aceleași standarde.

FOTO: IURII TOLSTIK

Categorie: NOUTĂȚI HISKY | Vizualizări: 674 | Adăugat de: CristianMLD | Evaluare: 5.0/1
Total comentarii : 0
avatar